نشست صمیمی ریاست محترم واحد با مدیران قسمت های مختلف

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۴ کد : ۶۰۲۵ اخبارها و رویدادها
نشست صمیمی ریاست محترم واحد با مدیران قسمت های مختلف

نشست صمیمانه دکتر سعید قاضی مغربی ریاست محترم واحد با مدیران قسمت های مختلف واحد، صبح امروز سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۹۸ در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد، دکتر قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حاضران، برخی از اهداف و برنامه های سال 98 واحد را تشریح نمود و افزود: یکی از عمده ترین اهداف امسال افزایش کیفیت خدمات است.

قاضی مغربی ادامه داد: در این راستا برنامه هائی از قبیل، الکترونیکی کردن فعالیت ها و خدمات ، فعال تر کردن و گسترش وب سایت دانشگاه، برگزاری کلاسهای بازآموزی کارکنان، تغییر ساختار در جهت افزایش کیفیت و بهبود خدمات، تشویق مناسب افراد موثر، راه اندازی نظام پیشنهادات، افزایش کیفیت ارائه دروس آزمایشگاهی و کارگاهی توسط روسای دانشکده ها و افزایش کیفیت آموزشهای محارت محور را پیگیری  خواهیم کرد .

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با اشاره به پاسخگو بودن کلیه افراد با توجه به مسئولیت های مربوطه، به استمرار بودن این جلسات و بر تعامل هرچه بیشتر استادان و کارکنان واحد در راستای پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه تاکید کرد.

در پایان این جلسه تعدادی از مدیران حاضر به تبادل نظر و ارائه پیشنهادات پرداختند.