برگزاری دومین نشست سال ۹۸ شورای مدیران گروه در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۸ کد : ۶۰۳۰ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: شورای مدیران گروه های آموزشی به منظور تبادل نظر، نقد و بررسی مجموعه اقدامات انجام شده و ارائه راهکارها و پیشنهادات برای بهبود کیفیت خدمات آموزشی استادان و دانشجویان در سالن کنفرانس دانشکده مدیریت و حسابداری واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار گردید.

در ابتدای جلسه، دکتر امیر احمری‌نژاد ضمن خیرمقدم و تبریک فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان به بیان دیدگاه‌ها و سیاست‌های حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی پرداخت.

احمری نژاد ضمن  تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی مراسم های روز دانشگاه باز که به منظور آشنایی حضوری دانش آموزان با دستاوردها و فضاهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، آزمایشگاه ها و کارگاه‌ها، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان، سالن‌های ورزشی و امکانات رفاهی نظیر سلف سرویس و شرکت تعاونی گفت: هدف اصلی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در این راستا افزایش کیفیت خدمات آموزشی و استفاده از افراد متخصص است چرا که ما در برابر دانشجو مسوول هستیم.

وی هدف از برگزاری این نشست ها را ارائه عملکرد، اجرای صحیح بخشنامه ها و آئین نامه ها و استفاده از خرد جمعی در برطرف ساختن موانع عنوان کرد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی انتظارات خود از مدیران گروه را کاهش کاغذ بازی و بروکراسی اداری، صرف جویی در استفاده از منابع و امکانات، توزیع متعادل دروس ارجاع به استاد به اساتید، تطابق مدرک تحصیلی آنان در موضوع پایان نامه ها، رعایت قوانین و مقررات و در نظر داشتن موظفی تدریس بیان کرد.

احمری نژاد با اشاره به استفاده بهینه از پتانسیل های واحد و پیش رو بودن ترم تابستان گفت: طرح درس برای استادانی که تمایل به تدریس در ترم تابستان دارند الزامی است.

وی تصریح کرد: مدیران گروه نقش محوری دارند و با همدلی و تعامل باید شورای گروه را ماهی یکبار به منظور تشکیل بانک اطلاعاتی برای ارزیابی فعالیت های سالانه برگزار نمایند.

معاون آموزشی ادامه داد: این حوزه تصمیم دارد طرحی در خصوص برگزاری هفته آموزش مشابه با هفته پژوهش ارائه دهد. سپس افزود: این اقدام متعاقب پیشنهاد معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع بوده و از تمامی کارکنان حوزه آموزش در ارائه پیشنهادات و نقطه نظرات خود دعوت به عمل می‌آید.

احمری نژاد با اشاره به پروژه بازسازی واگن قطار آلمانی متعلق به شرکت رجاء گفت: باید با برگزاری استارتاپ ها، تعامل با آموزش و پرورش و بخش صنعت به دنبال راه های جایگزین کسب درآمدهای غیرشهریه ای باشیم.

در ادامه دکتر حامد نعمتیان مدیر کل آموزش گفت: معاونت آموزشی دانشگاه دارای آئین نامه ها و بخشنامه های بسیاری می باشد در عین حال پراکندگی و عدم دسترسی آسان باعث بوجود آمدن پاره ای از مشکلات شده است و درصدد این هستیم تا با برگزاری دوره های مهارت افزایی برای کارکنان حوزه آموزش و مدیران گروه موانع را مرتفع سازیم.

در این جلسه دکتر نعمتیان به بیان آخرین دستورالعمل های معادل سازی دروس در دروه های کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پرداخت.

در پایان این جلسه مدیران گروه به تبادل نظر و ارائه انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند.