قابل توجه دانشجویان تبعه افغانستان دانشگاه آزاد اسلامی

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۲ کد : ۶۰۳۱ اطلاعیه ها

حضور محترم دانشجویان تبعه افغانستان دانشگاه آزاد اسلامی؛

با توجه به اظهارات یکی از مسئولان بلندپایه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بروز برخی نگرانی­ها از سوی دانشجویان تبعه افغانستان و خانواده­های آنان، بدینوسیله به اطلاع می­رساند دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اهداف کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و با توجه به اشتراکات تاریخی و فرهنگی با ملت بزرگ افغانستان حمایت خود را بیش از پیش از دانشجویان تبعه افغانستان خواهد داشت. پیرو فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) درخصوص تکریم مهاجرین کشور افغانستان و ضرورت تقویت همکاری و همدلی میان ایران و افغانستان، دانشگاه آزاد اسلامی نیز با توجه به اشتراکات دیرین و ماندگار دو کشور، درصدد ایجاد وحدت و همبستگی بیشتر است و برای تحکیم و ابرام این مهم که خود تقویت­کننده وحدت جهان اسلام است، از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد. تلاش برای حفظ و تداوم این وحدت در حوزه ­های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی نشانه بلوغ دو کشور است و امیدواریم این وحدت پایدار به رشد و توسعه بیش از پیش ایران و افغانستان بینجامد.

پیروزی­ های مشترک ایران و افغانستان در جنگ علیه داعش و تروریسم منطقه ­ای طی سالیان گذشته، پیوندهای وثیق گذشته را استوارتر نموده است. نوجوانان و جوانان افغانستان در ایران بدون محدودیت مشغول تحصیل در رشته های مورد نیازشان هستند و ایران اسلامی میزبان ده­ها هزار نفر از دانشجویان تبعه افغانستان طی دهه­ های گذشته بوده است و این یقیناً اتفاق مبارکی برای هر دو کشور است. ایران همواره در مقاطع حساس در کنار کشور افغانستان بوده و تلاش وافر نموده تا میزبان خوبی برای آنها باشد.

اراده ایران بر توسعه روابط و همکاری ­ها با همسایگان از جمله کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی افغانستان، در تمام عرصه ها است و در این راه دانشگاه آزاد اسلامی تلاش خواهد کرد تا بسترهای علمی و آموزشی را بیش از پیش برای تحصیل دانشجویان افغانستان و کمک به رشد جامعه نخبگی این کشور تاریخی همانند گذشته مهیا سازد.

معاونت بین­ الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی