پیام دکتر سعید قاضی مغربی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) به مناسبت فرا رسیدن سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر

۰۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۸:۲۵ کد : ۶۰۵۶ اخبارها و رویدادها

دکتر سعید قاضی مغربی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به مناسبت فرا رسیدن سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر پیامی به این شرح صادر کرد.

متن پیام به این شرح است:

"خرمشهر را خدا آزاد کرد" امام خمینی (ره)

تاریخ پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی ایران، مملو از رویدادهای باشکوهی است که هر یک، چون ستاره‌ای پرفروغ در آسمان اقتدار و سربلندی ایران عزیز می‌درخشد و در این میان، حماسه آزادسازی «خرمشهر» که با مدد الهی و صلابت و فداکاری فرزندان قهرمان این مرز و بوم به وقوع پیوست، نقطه عطفی به شمار می‌رود که عظمت آن برای همیشه در حافظه تاریخی ملت ما به یادگار خواهد ماند.

این حماسه شگرف پیروزی سرو قامتانی بود که با فتح آفرینی خود، نهایت ایثار، اوج مظلومیت، انتهای پاک بازی و منتهای توکل را رقم زدند. عملیاتی غرورآفرین که با اقتدا به مولای متقیان(ع) و با رمز «علی ابن ابیطالب (ع)» به نام «بیت المقدس» ظهور کرد. حماسه ای که ۵۷۸ روز اسارت پاره تن میهن  به دست دژخیمان بعثی را پایان داد.به همین خاطر است که خرمشهر برای ملت ما تنها یک شهر نیست، بلکه تاریخ گویای پایداری، ایثار و جاودانگی انقلاب است و بی شک آزادی خرمشهر جاودان را باید مرهون تلاش و استقامت انسان های خود باور و خدا محوری دانست که پیام آزادی و آزادگی را فریاد کشیدند و در لبیک به رهبر و مقتدای خویش داستان عشق و دلدادگی  به ولایت را ماندگار نمودند.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گلگون کفن عملیات فتح خرمشهر و امام شهیدان، سالروز این نصر بزرگ الهی را به پیشگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی و همه دانشگاهیان به ویژه دانشگاهیان این واحد دانشگاهی و همچنین خانواده معظم شهدا، رزمندگان، ایثارگران و جانبازان هشت سال دفاع مقدس  تبریک و تهنیت عرض نموده، توفیقات همگان را در مسیر پاسداشت از آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از درگاه ایزدمنان مسئلت دارم.

دکتر سعید قاضی مغربی

رییس دانشگاه آزاد اسلامی