پیام رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

۱۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۵ کد : ۶۰۸۲ اخبارها و رویدادها
پیام رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به مناسبت  فرا رسیدن عید سعید فطر

دکتر سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بگذشت مه روزه، عید آمد و عید آمد                      بگذشت شب هجران، معشوق پدید آمد

سپاس خداوند بزرگ را که توفیق نزدیکی به بارگاه هستی بخشش را در ماه مبارک رمضان در تقدیرمان مقدر و فرصتی فراهم کرد تا با روزه داری در این ماه؛ ماه تهذیب و تزکیه نفس در روزها و شب های قدرش بار دیگر به آرامش وصف ناشدنی و بی کران الهی دست یابیم.

عید فطر روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان های پاک و بیدار است. عید فطر، عید فطرتهای روشنی می باشد که پس از گذشت ماه مبارک رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را تنها در قرب الهی جستجو می کنند. روزی است که انسان به فطرت پاک خود باز می‏گردد و به شکرانه این نعمت بزرگ و بی کران، به ستایش باری تعالی پرداخته و زنگار گناه را از آئینه روشن قلب و جان می زداید.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و استجابت دعاها، فرارسیدن این عید خجسته که به حق عید بازگشت به فطرت زلال الهی و جشن تقوا و ایمانداری است را به همه مسلمین جهان به ویژه دانشگاهیان فرهیخته واحد یادگارامام خمینی(ره) شهرری تبریک عرض نموده ، موفقیت و رستگاری همگان را از درگاه خداوند سبحان مسئلت می‌نمایم.

دکتر سعید قاضی مغربی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی