بازدید وزیر راه و شهرسازی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیر عامل راه آهن از غرفه واحد یادگار امام (ره) شهرری در هفتمین نمایشگاه صنعت حمل و نقل ریلی

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۹ کد : ۶۰۹۸ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: همزمان با هفتمین نمایشگاه صنعت حمل‌ونقل ریلی در محل نمایشگاه ‌های بین‌المللی تهران مهندس محمد اسلامی (وزیر راه و شهرسازی) ، دکتر رضا رحمانی (وزیر صنعت، معدن و تجارت) و مهندس سعید رسولی (مدیر عامل راه آهن) از غرفه واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری که نوزدهمین رویداد استارت آپی حمل و نقلی شو را برگزار می نماید بازدید کردند.

رویداد استارت‌آپی حمل‌ونقل «ریلی شو» با ارائه ۴۰ ایده متنوع از سوی ۱۰۰ ایده‌پرداز و فناور دانشگاه‌های مختلف هم‌زمان با هفتمین نمایشگاه صنعت حمل‌ونقل ریلی در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران کلید خورده است.

از این بین تعداد هشت ایده با عناوین ایزی سرویس، توران، آفتاب‌پرست، مارکت ریلی، میوه پلاس، اسمارت سرویس و صفر تا صد جزء ایده‌های برتر قرار گرفته و تا سه روز به کمک مربیان حوزه کسب‌وکار و منتورهای حرفه‌ای کمیته محصول خود را می‌سازند.

از نکات قابل توجه نوزدهمین رویداد حمل‌ونقلی شو دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ، حضور دو نفر از دانشگاه MTY روسیه و دانشگاه پلی‌تکنیک میلان ایتالیاست که جلوه خاصی به این دوره از رویداد بخشیده است.

گفتنی است در روز آخر این رویداد تیم‌های برگزیده از حمایت‌های مالی و معنوی برگزارکنندگان و مجریان نوزدهمین رویداد استارت‌آپی حمل‌ونقل با رویکرد حمل‌ونقل ریلی به‌عمل خواهد آمد.