برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۷ کد : ۶۱۰۲ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی واحد،  آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸  همزمان با سراسر کشور  در سه نوبت ( صبح و عصر روز پنج شنبه 23 خرداد ۹8 و همچنین صبح جمعه 24 خرداد 98)  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار شد.

دکتر امیر احمری‌نژاد معاون آموزشی و نماینده تام‌الاختیار آزمون، با اشاره به شرکت 8173 نفر از داوطلبان در این حوزه، گفت: آزمون برادران  با 3857   نفر شرکت کننده در دانشکده فنی و مهندسی و آزمون خواهران با 4316  نفر شرکت کننده در دانشکده علوم انسانی و دانشکده مدیریت و حسابداری این واحد دانشگاهی برگزارگردید.

وی  با اشاره به موقعیت خوب جغرافیایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ، دسترسی آسان به خطوط مترو و همچنین تجارب ارزنده این واحد دانشگاهی در برگزاری موفق آزمون های مختلف، افزود: این آزمون در صحت و سلامت کامل در سه نوبت  صبح پنج شنبه (به مدت 270 دقیقه از ساعت 8  صبح لغایت  ۱۲/۳۰  ظهر) عصر پنج شنبه (به مدت 270 دقیقه از ساعت 15  صبح لغایت ۱۹/۳۰) و صبح جمعه  (  به مدت270 دقیقه از ساعت 8  صبح لغایت ۱۲/۳۰  ظهر )  برگزار شد.

دکتر حامد نعمتیان مدیرکل آموزش و معاون نماینده تام الاختیار آزمون با اشاره به برگزاری منظم این آزمون، از همکاری تمامی پرسنل حوزه‌های مختلف واحد تقدیر و تشکر کرد و گفت: واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری سابقه طولانی در برگزاری آزمونهای دکتری، کارشناسی ارشد، آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی، آزمون نظام مهندسی و ... دارد.

نعمتیان  افزود: با تلاش های صورت گرفته همه مسئولین و عوامل اجرایی  تمامی امکانات و  شرایط لازم برای برگزاری هرچه بهتر آزمون را مهیا نمودیم تا داوطلبان با آرامش کامل در این آزمون حضور داشته باشند.

وی در پایان گفت: باجه رفع نقص آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 98 شهرستان ری جهت رفع نواقص داوطلبین و صدور کارت آزمون از روز سه شنبه 21 خرداد 98 الی صبح جمعه 24 خرداد 98  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری فعال بوده است.