برگزاری جلسه شورای آموزشی با مدیران گروه های آموزشی در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۷ کد : ۶۱۲۷ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: شورای مدیران گروه های آموزشی به منظور تبادل نظر، نقد و بررسی مجموعه اقدامات انجام شده و ارائه راهکارها و پیشنهادات برای بهبود کیفیت خدمات آموزشی استادان و دانشجویان با حضور دکتر امیر احمری نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر حامد نعمتیان مدیر کل آموزشی، دکتر ناصر طالبی مدیر برنامه ریزی آموزشی و مدیران گروه های آموزشی در سالن کنفرانس دانشکده مدیریت و حسابداری واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار گردید.

در ابتدا دکتر امیر احمری نژاد ضمن  تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 1398 گفت: واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در روزهای 13 و 14 تیرماه 98 میزبان داوطلبان آزمون سراسری کارشناسی است و برگزاری این دست آزمون ها فرصت بسیار مناسبی ست تا داوطلب با دستاوردها و فضاهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، آزمایشگاه ها و کارگاه‌ها، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان، سالن‌های ورزشی و امکانات رفاهی نظیر سلف سرویس این واحد دانشگاهی نیز آشنا شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی با اشاره به استفاده بهینه از پتانسیل های واحد و پیش رو بودن ترم تابستان گفت: مدیران گروه با رعایت سقف تدریس و موظفی استادان در قالب طرح تعاون داخلی، توزیع عادلانه دروس و در نظر داشتن صرفه و صلاح دانشگاه عدالت را در گروه آموزشی تحت نظر خود برقرار نمایند.

وی افزود: سه بازه زمانی قبل از شروع نیمسال تحصیلی به منظور ارائه دروس توسط مدیران گروه و انجام اصلاحات، زمان حذف و اضافه که ظرفیت کلاس ها مشخص شده و پایان ترم که زمان برگزاری امتحانات ست برای هر نیمسال تحصیلی لحاظ می شود و در برنامه ریزی نیمسال بعد شنبه ها تعطیلی آموزشی ست و هیچ درسی ارائه نمی شود.

این مقام مسئول عنوان کرد: برخی از گروه های آموزشی دانشجویان اندکی دارند بنابراین به منظور رعایت اصل صرفه جویی برخی از گروه ها باید ادغام و بعضی دیگر بعلت کثرت دانشجو از حالت ادغام خارج شوند تا ارائه خدمات آموزشی به نحو مطلوبی صورت پذیرد.

دکتر احمری نژاد با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با دانشکده سما تهرانسر گفت: با توجه به این موضوع که این دانشکده اعضای هیات علمی ندارد اما از امکانات بالا و رشته های بسیار خوبی برخوردار است فرصت خوبی برای تدریس و مدیریت گروه ها دو روز در هفته است.

در این جلسه دکتر نعمتیان به بیان آخرین دستورالعمل های ارزیابی آزمون جامع مقطع دکتری پرداخت.

در پایان مدیران گروه به بحث و تبادل نظر و ارائه انتقادات و پیشنهادات پرداختند.

گفتنی است این جلسه بصورت ماهیانه برگزار خواهد شد.