برگزاری رویداد چالش نوآوری "طراحی دستگاه حفاظت خوردگی جریان تزریقی در شناورها"

۰۴ تیر ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۱ کد : ۶۱۴۸ اخبارها و رویدادها
برگزاری رویداد چالش نوآوری "طراحی دستگاه حفاظت خوردگی جریان تزریقی در شناورها"

رویداد چالش نوآوری "طراحی دستگاه حفاظت خوردگی جریان تزریقی در شناور­ها" در یکم مرداد ماه سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار می­گردد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی ، دکتر علیرضا پازکی مدیر مرکز رشد واحد­های فناور واحد در این خصوص گفت: برگزاری رویداد­های چالش محور، فرایند رقابت هدفمند برای یافتن راه‌حل‌های فناورانه و کاربردی برای حل مشکلات بنگاه‌های صنعتی یا توسعه خدمات و محصولات نوآورانه است، از این رو شرکت‌های صنعتی خصوصی یا سازمان­ها و نهادهای دولتی می‌توانند، مناسب‌ترین راه‌حل‌های فناورانه را برای غلبه بر مشکلات خود بیابند و نسبت به سرمایه گذاری بر روی طرح­ها اقدام نمایند.

دانشیار واحد امام خمینی(ره) شهرری افزود:  از اعضای هیات علمی، محققان، دانشجویان و صاحبان صنایع داخل و خارج واحد دعوت بعمل می آید  حداکثر تا تاریخ 20 تیر ماه جاری ضمن ثبت نام، ایده های خلاقانه خود را به آدرسEvand.com/events/isti-iausr  ارسال نمایند.

دکتر پازکی خاطر نشان کرد مجموع هزینه مربوط به جوایز و برگزاری رویداد از طرف مجموعه سفارش دهنده و حمایت کنندگان مالی رویداد تامین گردیده است.