تیم تکواندو برادران واحد یادگار امام (ره)شهرری به مقام دوم مسابقات استانی دست یافت

۱۶ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۹ کد : ۶۱۸۱ اخبارها و رویدادها اخبار ورزشی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد:  مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره ) شهرری از کسب مقام نایب قهرمانی تیم تکواندو  برادران این واحد دانشگاهی در مسابقات استانی دانشگاه آزاد اسلامی خبرداد.

حسین الیاسی گفت: در روز سه شنبه  مورخ 11 تیر ماه سال 98 دانشگاه آزاد واحد شهر قدس میزبان مسابقات تکواندو برادران استان تهران بود که در این دوره از مسابقات  9 تیم از دانشگاههای آزاد اسلامی استان شرکت نمودند که در پایان این دوره از مسابقات، تیم تکواندو  یادگار امام خمینی  به مقام نایب قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کرد  و واحد شهر قدس مقام اول  و  واحد تهران غرب مقام سوم این دوره از مسابقات را از آن خود کردند.

تیم تکواندو واحد یادگار امام (ره) شهرری متشکل از آقایان: علیرضا ابراهیمی، حسن غیوری سرچشمه، نیما متین نیا، مهدی محسنی پور، متین مطلبی، علی تبوخت، علی دلاوری، علی صمدی بودند. آقای  احسان افراسیابی بعنوان مربی و آقای حسین الیاسی  بعنوان سرپرست تیم را همراهی نمودند.