تیم تکواندو خواهران واحد یادگار امام (ره)شهرری به مقام اول مسابقات استانی دست یافت

۱۶ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۱ کد : ۶۱۸۲ اخبارها و رویدادها اخبار ورزشی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد:  مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره ) شهرری از کسب مقام قهرمانی تیم تکواندو  خواهران این واحد دانشگاهی در مسابقات استانی دانشگاه آزاد اسلامی خبرداد.

حسین الیاسی گفت: در روز چهار شنبه  مورخ 12 تیر ماه سال 98 دانشگاه آزاد واحد شهر قدس میزبان مسابقات تکواندو خواهران استان تهران بود که در این دوره از مسابقات 6 تیم از دانشگاههای آزاد اسلامی استان شرکت نمودند که در پایان این دوره از مسابقات، تیم تکواندو  یادگار امام خمینی  مقام قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کرد ، واحد تهران مرکزی مقام دوم  و  واحد تهران شمال  مقام سوم این دوره از مسابقات را از آن خود کردند.

تیم تکواندو واحد یادگار امام (ره) شهرری متشکل از خانم ها: هانیه قلعه،آیدا سادات موسوی، کیانا خراسانی، شقایق خانجانی، لیلا امام وردی، زهرا میرزاجانی، فاطمه زهرا کاشانی، زهرا قربانی بودند. خانم مریم حجتی فرید بعنوان مربی و خانم نرگس توکلی بعنوان سرپرست تیم را همراهی نمودند.