دکتر قاضی‌مغربی در گفتگو با آنا:

واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به‌دنبال مرجعیت علمی در حوزه حمل‌ونقل است

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۲ کد : ۶۱۹۳ اخبارها و رویدادها
واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به‌دنبال مرجعیت علمی در حوزه حمل‌ونقل است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: این واحد دانشگاهی به‌دنبال مرجعیت علمی در حوزه کلیه حوزه‌های حمل‌ونقل در کلیه سامانه‌های هوایی، ریلی و دریایی است.

دکتر سعید قاضی‌مغربی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره فعالیت‌های اثرگذار دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری در حوزه صنعت حمل‌ونقل گفت: مجموعه واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری  به روزی می‌اندیشد که به‌عنوان یک مرجع در تمامی حوزه‌های حمل‌ونقل از تاکسی‌های اینترنتی گرفته تا ناوگان هوایی، ریلی و دریایی در سطح کشور شناخته شود.

وی افزود: چشم‌انداز واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری  در راستای تأثیرگذاری در نظامات حمل‌ونقل کشور از تأمین نیروی انسانی تا انجام پروژه‌های تحقیقاتی واجرایی گسترده شده است. حمل‌ونقل از فاکتورهای جدایی‌ناپذیر اکوسیستم شهری و حتی روستایی است و توسعه در این حوزه، تمام جامعه و شهروندان یک شهر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری  اظهار کرد: این واحد دانشگاهی به دنبال اثرگذاری در اتفاقات خرد و کلان صنعت حمل‌ونقل است و ایجاد یک فضای حرفه‌ای دانشگاهی در رأس رویکردهای این واحد قرار دارد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) اصل تمرکزگرایی را در برنامه علمی خود رعایت کرده و تمامی برنامه‌ها، رویدادها و طرح‌ها را به سوی مأموریت حمل‌ونقل سوق داده است.

قاضی‌مغربی بیان کرد: مراکز رشد، واحدهای فناور، شرکت‌های دانش‌بنیان و شهرک‌های صنعتی و تمامی ساختارهای زیرمجموعه واحد یادگار امام خمینی(ره) با یک وحدت رویه همگی در راستای چالش‌های صنعت حمل‌ونقل مأموریت گرفته‌اند و فعالیت می‌کنند.