برگزاری چهارمین جلسه شورای آموزشی در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در سال ۹۸

۲۶ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۶ کد : ۶۲۱۴ اخبارها و رویدادها
برگزاری چهارمین جلسه شورای آموزشی  در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در سال ۹۸

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: چهارمین جلسه شورای مدیران گروه های آموزشی به منظور تبادل نظر، نقد و بررسی مجموعه اقدامات انجام شده و ارائه راهکارها و پیشنهادات برای بهبود کیفیت خدمات آموزشی استادان و دانشجویان با حضور دکتر امیر احمری نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر حامد نعمتیان مدیر کل آموزشی، دکتر ناصر طالبی مدیر برنامه ریزی آموزشی و مدیران گروه های آموزشی در سالن کنفرانس دفتر ریاست واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار گردید.

در ابتدا دکتر امیر احمری نژاد با اشاره به وقوع رویدادهای مهمی از جمله برگزاری امتحانات، برنامه ریزی نیمسال تابستان با توجه به الگو آموزشی ارائه شده و برگزاری  آزمون های  کارشناسی ارشد و کارشناسی سال 1398 گفت: واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در روزهای 23 و 24 خرداد و  13 و 14 تیرماه 98 میزبان داوطلبان آزمون سراسری کارشناسی و کارشناسی ارشد بوده است  و برگزاری این دست آزمون ها فرصت بسیار مناسبی ست تا داوطلب با دستاوردها و فضاهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، آزمایشگاه ها و کارگاه‌ها، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان، سالن‌های ورزشی و امکانات رفاهی نظیر سلف سرویس این واحد دانشگاهی نیز آشنا شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی گفت: با توجه به لزوم آگاهی مدیران گروه های آموزشی از ضوابط و مقررات آموزشی، محوریت اصلی این نشست برنامه ریزی با کیفیت برای نیمسال تحصیلی اول 99-98 است.

وی افزود: ساعت برگزاری کلاس از نکات حائز اهمیت است و به ازای هر ساعت آموزشی باید 15 دقیقه زمان استراحت برای استاد لحاظ گردد و برنامه ریزی کلاس ها با توجه به مجموع ساعات تدریس باشد و دانشکده ها کلاس های خود را به دو گروه 2 و 3 ساعته در طبقات مختلف تقسیم نمایند که هماهنگی بیشتری در شروع و خاتمه کلاس ها وجود داشته باشد تا خاتمه یک کلاس باعث بر هم خوردن نظم و تمرکز کلاس دیگری نشود.

عضو هیات علمی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با تاکید بر الزام برنامه ریزی دو نوبت حضور گپ برای اعضای هیات علمی تمام وقت و فاقد پست اجرایی عنوان کرد: هدف از قرار دادن گپ در برنامه اعضای هیات علمی مشارکت آنان در امور پژوهشی، آموزشی و فرهنگی و در نتیجه افزایش بهره وری، اجرای طرح استاد راهنما برای دانشجویان به منظور افزایش سطح کیفیت آموزشی است.

احمری نژاد گفت: استادان به چهار گروه استاد مدعو، اعضای هیات علمی فاقد پست اجرایی، مدیران گروه و عضو هیات علمی دارای پست تقسیم می شوند بنابراین با توزیع عادلانه دروس و تکمیل ساعت موظفی  استاد حداکثر واحد و ساعت تدریس برای آنان لحاظ شود.

این مقام مسئول روزهای حضور برای اعضای هیات علمی تمام وقت فاقد پست اجرایی را سه روز و استادان بورسیه را دو روز در هفته بیان کرد.

احمری نژاد تصریح کرد: برای دروسی مانند پروژه، کارآموزی و کارورزی که کلاس آموزشی برگزار نمی گردد مدیران گروه موظفند در ابتدای نیمسال تحصیلی مشخصه درس را ایجاد نمایند و حداکثر تعداد پروژه برای هر استاد ده دانشجو است.

وی گفت: یکی از مشکلات موجود در ابلاغ اساتید گروه های آموزشی وجود مشخصه های موازی با ضرایب غیر صفر است بنابراین مدیران گروه پس از اعمال هرگونه تغییرات در مشخصه های، ابلاغیه را مورد بازبینی قرار دهند.

احمری نژاد با اعلام تعطیلی آموزشی در روزهای شنبه در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری بیان کرد: مدیران گروه، تاریخ و ساعت امتحان، شماره کلاس و روز برگزاری امتحان با توجه به ظرفیت دانشکده ها را حتما قبل از انتخاب واحد دانشجو اعمال نمایند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این واحد دانشگاهی با اشاره به بازبینی چارت آموزشی و منطبق بودن آن بر مبنای برنامه درسی مصوب وزارت علوم توسط مدیران گروه های آموزشی گفت: مدرسین دوره کارشناسی ارشد لازم است مدرک تحصیلی آنان دکتری و با مرتبه علمی استادیاری و دوره دکتری حتی المقدور دانشیار باشند.

احمری نژاد در پایان افزود: اولویت تدریس با اعضای هیات علمی گروه آموزشی، استادان سایر گروه های آموزشی با رعایت تخصص و طرح تعاون داخلی و اساتید مدعو تایید شده در سامانه ساجد هستند.

در پایان مدیران گروه به بحث و تبادل نظر و ارائه انتقادات و پیشنهادات پرداختند.

گفتنی است این جلسه بصورت ماهیانه برگزار خواهد شد.