برگزاری«طرح ضیافت اندیشه استادان» در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۲۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۷:۱۲ کد : ۶۲۲۳ اخبارها و رویدادها
برگزاری«طرح ضیافت اندیشه استادان»  در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد ، «طرح ضیافت اندیشه استادان» با هدف توانمندسازی معرفتی در محورهای اخلاق کاربردی و حرفه‌ای استاد انقلابی و بیانیه گام دوم رهبری معظم انقلاب با حضور دکتر سعید قاضی مغربی، رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری و جمعی از استادان برگزار شد.

دکتر قاضی‌مغربی  درباره برگزاری دوره ضیافت اندیشه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: در این دوره‌ها همان‌طور که از عنوان آن معلوم است، فضای جدیدی از موضوعات روز مورد نیاز استادان فراهم و ارائه می‌شود. یکی از موضوعاتی که در رأس مباحث این دوره‌ها قرار گرفته، اخلاق حرفه‌ای است.

وی افزود: به‌عنوان یک کشور اخلاق‌مدار با دینی اخلاق‌محور، استادان دانشگاهی در کلاس درس باید محور اخلاق‌مداری باشند. اولین دوره این کارگاه‌ها با محوریت اخلاق کاربردی برای اساتید برگزار می‌شود. شناخت نظام سلطه و آمریکا، شناخت ایران و توانمندی‌ها و روش‌های رویارویی ایران و آمریکا در حوزه‌های مختلف از دیگر رئوس مهم دوره‌های ضیافت اندیشه به‌شمار می‌رود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری اظهار کرد: استادان در کلاس‌های درس دائماً درحال تعامل با دانشجو هستند و باید تحلیل درستی از شرایط سیاسی و بین‌المللی داشته باشند تا پاسخ‌های صحیحی به شبهات احتمالی دانشجویان ارائه دهند. محورهای برگزیده برای دورهای ضیافت اندیشه ازجمله نیازهای روز جامعه دانشگاهی کشور است.

قاضی‌مغربی بیان کرد: این دوره‌ها با رویکردهای جدید و کاربردی در سال جاری برگزار می‌شود و از تکرار مباحث کلیشه‌ای اجتناب شده است. موضوعات انتخاب شده برای ضیافت اندیشه کاربردی و اقتدار آفرین است.