برگزاری آزمون های «فنی و حرفه ای» و «کارشناسی ناپیوسته و غیرانتفاعی» سال ۹۸ در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۱۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۵ کد : ۶۲۶۷ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی واحد،  آزمون های «فنی و حرفه ای» و «کارشناسی ناپیوسته و غیرانتفاعی»  سال ۱۳۹۸  همزمان با سراسر کشور  در یک نوبت (صبح جمعه 11 مرداد)  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار شد.

دکتر امیر احمری‌نژاد معاون آموزشی و نماینده تام‌الاختیار آزمون در مصاحبه اختصاصی با روابط عمومی واحد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در آزمون های «فنی و حرفه ای» و «کارشناسی ناپیوسته و غیرانتفاعی» سال ۹۸  میزبان تمامی داوطلبان حوزه شهرستان ری به تعداد 920  نفر بود.

وی ادامه داد: تعداد داوطلبان در حوزه بانوان  463 نفر و تعداد داوطلبان در حوزه آقایان 457 نفر بود.

نماینده تام الاختیار آزمون  با اشاره به موقعیت خوب جغرافیایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ، دسترسی آسان از نقاط مختلف شهری به ویژه خطوط مترو و همچنین تجارب ارزنده این واحد دانشگاهی در برگزاری موفق آزمون های مختلف، اظهار کرد: این آزمون در صحت و سلامت کامل در یک نوبت صبح جمعه 11 مرداد 98 در دانشکده مدیریت و حسابداری این واحد دانشگاهی  برگزار شد.