اطلاعیه تعطیلات تابستانی سال ۹۸

۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۱ کد : ۶۲۸۷ اطلاعیه ها

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی:

با عنایت به بخشنامه شماره 23397/50 مورخ 98/4/25 معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور ایجاد روحیه و نشاط همکاران گرامی مقرر گردیده است: کلیه فعالیت‌های واحد در ایام تعطیلات تابستانی از روز دوشنبه 98/5/21 لغایت سه‌شنبه 98/5/29 تعطیل می‌باشد و در ایام مذکور فقط کارکنان حفاظت فیزیکی و تأسیسات بصورت شیفت ارائه خدمات خواهند نمود.

نکات حائز اهمیت:

1. در روزهای سه شنبه 98/5/22 و چهارشنبه 98/5/23 صرفاً کلاسهای آموزشی دایر می باشد.

2. کلیه فعالیتهای واحد در روز چهارشنبه 98/5/30 تعطیل می باشد و آن روز به عنوان مرخصی استحقاقی برای پرسنل منظور خواهد شد.

3. تأسیسات حرارتی و برودتی غیر ضرور در ایام تعطیلات می بایست خاموش گردد.

4. پیش از ترک محل کار از خاموش بودن کلیه وسایل برقی بخصوص دستگاه کپی، رایانه و پرینتر اطمینان حاصل شود.

5. کارکنانی که ماهیت وظایف و نوع شغل آنان به گونه ای است که باید در محل کار حضور یابند (پرسنل حفاظت فیزیکی، تاسیسات و...) مطابق نظر مدیریت مربوطه می‌بایست از حداکثر مرخصی ایام مذکور در زمان تعیین شده استفاده نمایند.

6. مرخصی تشویقی فوق برای نیروهایی که ضرورت دارد در محل کار خود در این مدت حضور یابند تنها تا پایان سال 98 معتبر خواهد بود.

7. به منظور مساعدت با همکاران گرامی و به جهت بهره برداری بیشتر از تعطیلات مذکور، امکان استفاده از مرخصی استحقاقی در روزهای 19 و 20  مردادماه با هماهنگی مدیران مربوطه فراهم می باشد.

معاونت توسعه مدیریت و منابع واحد