پیام تبریک دکتر سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به مناسبت عید قربان

۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۰ کد : ۶۲۸۹ اخبارها و رویدادها

دکتر سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در پیامی فرا رسیدن عید سعید قربان را به عموم ملت شریف ایران اسلامی تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی واحد، متن پیام به این شرح است :

«وَفَدَیْنَاهُ بذبْحٍ عَظِیمٍ»

« و او(اسماعیل) را در ازای قربانی بزرگی باز رهانیدیم»   (سوره مبارکه صافات، آیه 107)

عید قربان، روز ثبوت و اثبات عشق و تسلیم است؛ روزی که انسان در برابر معشوق، هیچ بودن همه چیز را می‌پذیرد، خود و همه چیز را فدای او می‌کند و تعبد را که نتیجه عرفان، شهود و دیدن یار است، به معرض دید می‌گذارد. عید قربان عید نزدیک شدن دلهایی است که به قرب الهی رسیده اند، عید بر آمدن روزی نو و انسانی بهتر است.

این فلسفه الهی را میتوان به خوبی در مناسک حج یافت آنجا که انسان در عرفات به شناخت می رسد و در مشعر به شعور الهی و در منا، رهایی از تعلقات دنیوی و رسیدن به عشق و قرب الهی را آرزو می کند و از شیطان برائت می جوید.

اینجانب فرا رسیدن باشکوه ترین جلوه بندگی و ایثار را به عموم مسلمانان جهان، مقام معظم رهبری"دامت برکاته" ، جامعه دانشگاهیان کشور به ویژه به دانشگاهیان فرهیخته واحدیادگار امام خمینی(ره) شهرری تبریک عرض نموده  و از درگاه خداوند سبحان، سلامتی و رستگاری همگان را مسئلت می نمایم .

دکتر سعید قاضی مغربی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی