برگزاری پنجمین جلسه شورای آموزشی در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در سال ۹۸

۰۹ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۶ کد : ۶۳۳۱ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: پنجمین جلسه شورای مدیران گروه های آموزشی به منظور تبادل نظر، نقد و بررسی مجموعه اقدامات انجام شده و ارائه راهکارها و پیشنهادات برای بهبود کیفیت خدمات آموزشی استادان و دانشجویان با حضور دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد، دکتر امیر احمری نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر شهرام علم معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر سید محمد میرزاده معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر رامین محمد علی طهرانی معاون پژوهش و فناوری، دکتر حامد نعمتیان مدیر کل آموزشی، دکتر ناصر طالبی مدیر برنامه ریزی آموزشی و مدیران گروه های آموزشی در سالن جاوید دانشکده هنر و معماری واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار گردید.

دکتر سعید قاضی مغربی با اشاره به رویکرد جوان گرایی در انتخاب مدیران گروه آموزشی گفت: ترکیب افراد جوان در کنار افرادی که دارای تجربیات فراوانی هستند زمینه انجام کارهای بزرگ را فراهم می سازد، بار مسوولیت نباید تنها بر روی دوش یک نفر باشد و برای رشد و تعالی باید تعامل و همکاری با یکدیگر داشته باشیم.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری رعایت سرفصل دروس، کنترل حضور به موقع استاد در سر کلاس  درس و نداشتن تعجیل، تاخیر و یا غیبت، ارزشیابی استادان را از جمله انتظارات خود از مدیران گروه های آموزشی بیان کرد و افزود: دانشجویان همانند فرزندان ما هستند و ما شرعاً و عرفاً در مقابل آنان مسوولیم و امروزه بواسطه کاهش دانشجو واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید رویکرد خود را تغییر دهند و درصد افزایش کیفیت خدمات آموزشی باشد بنابراین باید استادی که کم کاری دارد حذف و بجای آن از استادان باسواد استفاده شود.

این مقام مسوول عنوان کرد: مدیران گروه های آموزشی برنامه ریزی و ارائه دروس را بر مبنای رعایت زمان دانشجو انجام دهند تا دانشجو کم ترین تردد به دانشگاه را داشته باشد.

وی تصریح کرد: تعاملات و ارتباط خود را با دانشجو افزایش دهیم جلسات شورای آموزشی صرفاً برای تصویب پروپزوال نباشد، افت درسی دانشجو را بصورت جدی بررسی نمایم و به گونه ای رفتار شود تا دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری را واحدی اخلاق مدار بداند.

دکتر قاضی مغربی با تاکید بر رعایت اصل صرفه جویی گفت: رویکرد جدیدی که برای دانشگاه آزاد اسلامی ترسیم شده است برنامه ریزی بر اساس بودجه است پس کلاس های درسی خود را با حداکثر ظرفیت و هدفمند ارائه دهید.

وی افزود: هیچ دانشجویی نباید بواسطه مشکلات مالی ترک تحصیل نماید و در این راستا با توجه به انعقاد تفاهم نامه  با بانک مهر اقتصاد دانشجو می تواند با اخذ معرفی نامه از واحد و ارائه یک فقره چک و ضامن اقدام به دریافت وام با کارمزد سه درصد نماید و خبر خوش برای ورودی های جدید سال 98 این است که در زمان ثبت نام می توانند از این تسهیلات استفاده و شهریه ای پرداخت نکنند.

قاضی مغربی تاسیس مدرسه سماء و ثبت نام بیش از 300 دانش آموز، راه اندازی کارگاه های مجتمع شیخ صدوق، بازسازی یک دستگاه واگن قطار آلمان غربی، راه اندازی مجتمع ابوالفتوح رازی (مادران)، مجتمع رضوان جنت آباد و مجتمع امیر تهران سر را از جمله فعالیت مهم برشمرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری مبنا قرار دادن برنامه علمی واحد و هدایت پروژه های دانشجویان در جهت قطب شبکه های ارتباطی و حمل و نقل، تاسیس شرکت های دانش بنیان، راه اندازی مراکز رشد، ارتباط با بخش صنعت و دعوت از مسوولین صنعت و جذب پروژه های صنعتی توسط استادان و اخذ مجوزهای لازم برای چاپ مجله علمی و پژوهشی را از جمله انتظارات پژوهشی خود از استادان بیان کرد.

در ادامه دکتر احمری نژاد گفت: با حمایت ها و مساعدت های دکتر سعید قاضی مغربی و تلاش های استادان و کارکنان موفق به اخذ 14 رشته تحصیلی جدید در مقطع کارشناسی که پرطرفدار هستند شده ایم و با پیگیری های فراوان درصدد اخذ مجوز چند رشته کارشناسی ارشد هستیم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با تاکید بر الزام برنامه ریزی دو نوبت حضور گپ برای اعضای هیات علمی تمام وقت عنوان کرد: هدف از قرار دادن گپ در برنامه اعضای هیات علمی مشارکت آنان در امور پژوهشی، آموزشی و فرهنگی و در نتیجه افزایش بهره وری، اجرای طرح استاد راهنما برای دانشجویان به منظور افزایش سطح کیفیت آموزشی است.

احمری نژاد با اعلام تعطیلی آموزشی در روزهای شنبه در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری بیان کرد: مدیران گروه، تاریخ و ساعت امتحان، شماره کلاس و روز برگزاری امتحان با توجه به ظرفیت دانشکده ها را حتما قبل از انتخاب واحد دانشجو اعمال نمایند.

در این جلسه دکتر حامد نعمتیان با اشاره به دستور العمل های وقفه تحصیلی و معافیت شهریه و بخشنامه ارزیابی جامع و حداقل نمره قابل قابل آزمون زبان انگلیسی برای دانشجویان دوره دکتر تخصصی گفت: دانشجویان ورودی سال 97و ماقبل که ازمون جامع را اخذ نموده اند ولی نمره مورد تایید دانشگاه را ارائه ننموده اند می توانند در آزمون جامع شرکت نمایند و دانشجویان ورودی سال 98 به بعد باید در نیمسال اول سال شروع تحصیلی نسبت به ارائه گواهی زبان مورد تایید اقدام نموده در غیر این صورت بایستی در آزمون تعیین سطح زبان شرکت کنند.

در پایان مدیران گروه به بحث و تبادل نظر و ارائه انتقادات و پیشنهادات با رئیس واحد پرداختند.

گفتنی است این جلسه بصورت ماهیانه برگزار خواهد شد.