اصلاحیه ی ثبت نام اردوی پیاده روی اربعین حسینی (ارائه تسهیلات بلاعوض)

۰۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۷:۱۵ کد : ۶۴۱۲ اطلاعیه ها

ارائه تسهیلات بلاعوض اردوی پیاده روی اربعین حسینی ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان گرامی

(۸۰۰ هزار تومان تخفیف برای دانشجویان گرامی و ۶۰۰ هزار تومان تخفیف برای استادان و کارکنان محترم)

قابل توجه اساتید و کارکنان (شاغل، بازخرید ، بازنشسته) محترم و دانشجویان گرامی واحد یادگار امام خمینی(ره ) شهرری اعزامی با هیات فاطمه الزهرا (س ) :

«به همه گفتم اربعین حرم هستم»
به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری دومین اردوی زیارتی عاشقان و زائران حسینی به عتبات عالیات را برگزار می نماید.
علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به دفتر فرهنگی اسلامی واقع در مجتمع فرهنگی دانشگاه مراجعه نمایند.
اردوی فوق در قالب یک کاروان متشکل از استادان، کارکنان به همراه خانواده و دانشجویان برگزار می گردد.
زمان حرکت:    ۹۸/۰۷/۲۱

زمان بازگشت:  ۹۸/۰۷/۳۰

محل اقامت زائران در نجف اشرف هتل (نزدیک حرم مطهر) و در کربلای معلی حسینیه فاطمه الزهرا(س)  ۳۰۰  متری حرم حضرت عباس (س)مطهر می باشد.

هزینه سفر برای هر نفر با احتساب اقامت یک شب در هتل مناسب در نجف و وعده های غذای گرم در طول سفر غیر از سه روز پیاده روی و سکونت چهار روز و شب با وعده های غذای گرم در یک موکب و زیارت طفلان مسلم و کاظمین  با احتساب دلار ۱۱ هزار ۴۰۰ ، مبلغ  ۱۸،۰۰۰،۰۰۰ریال  می باشد.

متقاضیان جهت ثبت نام اولیه می بایست مبلغ    ۳،۰۰۰،۰۰۰ ریال به شماره حساب 0108210821009 به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام  خمینی(ره) شهرری واریز نمایند. و با پیگیری مسئولین محترم واحد مابقی مبلغ با شرایط ذیل اخذ می گردد.

شرایط ثبت نام همکاران و اساتید محترم:

۱- مبلغ پیش پرداخت عزیمت زائرین حسینی، اساتید  وکارکنان و بستگان درجه یک (همسر و فرزندان) ۳/000/۰۰۰ ریال می باشد و همگی مشمول تخفیف ۶/000/۰۰۰ ریال میگردند و به جهت مساعدت به این عزیزان هرخانواده می توانند همان مبلغ یک پیش پرداخت را متحمل گردد.

۲- اساتید و کارکنان با ثبت نام در سامانه ساجد می توانند از مرخصی تشویقی در روزهای ۲۳-۲۴-۲۸ مهرماه استفاده نمایند

۳- اساتید حق التدریس مشمول تخفیف نمی باشند و پس از پرداخت مبلغ ۳/000/۰۰۰ ریال در صورت تمایل مابقی مبلغ از حقوق حق التدریس شان کسر میگردد.

۴- بستگان درجه دو اساتید و همکاران متاهل (پدر ، مادر ،خواهر و برادر) پس از اخذ مجوز از ریاست  محترم ، مشمول تخفیف نبوده ولیکن مشمول تقسیط مبلغ18.000.000 ریال می باشد.

۵- کارکنان بازنشسته و باز خرید مشمول تخفیف نمی باشد. و مبلغ18.000.000 ریال را نقداً پرداخت نمایند.

شرایط ثبت نام دانشجویان گرامی:

۱- دانشجویان جهت اخذ وام 10.000.000 ریال اربعین با ثبت نام در سامانه ساجد  اقدام فرمایند.

۲- دانشجویان جهت ثبت نام از تخفیف 8.000000 ریال برخوردار می شوند.

۳- دانشجویان متاهل( هردو نفر) شامل تخفیف 8.000.000 ریالی می شوند.

مدارک لازم جهت ثبت نام:
 1) اصل گذرنامه با اعتبار حداقل۶ ماهه
 2) اصل فیش واریزی
 3 ) یک قطعه عکس ۴*۳

مهلت ثبت نام: ۹۸/۰۷/۱۰

توجه: مهلت انصراف از سفر حداکثر تا تاریخ  ۹۸/۰۷/۰۷ می باشد.

معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری