برگزیدگان همایش ملی و نخستین رویداد استارت‌آپی «جایگاه‌های سوخت و صنایع وابسته» معرفی شدند

۰۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۲ کد : ۶۴۲۳ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: مراسم اختتامیه همایش ملی و رویداد استارت‌آپی «جایگاه‌های سوخت و صنایع وابسته» به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، شرکت میلاد نور و ستاد فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل هوشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد و برگزیدگان خود را شناخت.

مراسم اختتامیه همایش ملی و رویداد استارت‌آپی «جایگاه های سوخت و صنایع وابسته» با حضور دکتر علی شهابی مدیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، آقای حمیدی نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، آقای منشی و خانم مستعانی از مدیران شرکت میلاد نور و حامیان مالی رویداد، نمایندگان و مدیران سازمان‌های مربوطه، مربی‌ها و داوران تخصصی رویداد، تیم‌های شرکت‌کننده و جمع کثیری از استادان و دانشجویان در سالن ۲۵ محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار شد.

به گفته علی شهابی مدیر گروه مهندسی صنایع و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری و رئیس همایش ملی و رویداد استارت‌آپی «جایگاه های سوخت و صنایع وابسته»، در این رویداد چند پنل تخصصی ایجاد شده بود که شرکت‌کنندگان با حضور در این پنل‌ها و ارائه مقالات خود، با یکدیگر به رقابت پرداختند تا هیئت داوران از میان آنها بهترین را انتخاب کند و استارتاپ‌ها با مرز دانش آشنایی بیشتری پیدا کنند.

شهابی اضافه کرد: آن چیزی که در برگزاری رویداد استارت‌آپی برای ما اهمیت دارد، وجود فضای پرنشاط در این رویداد علمی تجربی است و یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری این رویدادهای استارتاپی ایجاد روحیه امید و خودباوری در فضای دانشجویی و همزمان عدم استفاده از منابع مالی و سرمایه‌های انسانی محدود واحد است و به نظرم برای ایجاد نشاط علمی در محیط دانشگاه، فضاهای استارت‌آپی یکی از بهترین موقعیت‌ها هستند. همچنین تاکید می‌کنم تمامی رویدادهای استارتاپی سال ۹۸ واحد شهرری بدون هزینه و صرف منابع مالی و سرمایه‌های انسانی واحد برگزار شده‌اند و این رویدادها اثرگذاری بسیار زیادی برای احیای تمامی بخش‌های واحد و دانشگاه آزاد اسلامی دارند

مدیر برنامه علمی شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در یک‌سال و نیم گذشته و با توجه به رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی (حل مسئله محور شدن)، سعی کردیم با برگزاری بدون هزینه‌ی استارت‌آپ‌ویکندها از جمله رویداد استارت‌آپی جایگاه‌های سوخت و صنایع وابسته که بیست و دومین رویداد استارت‌آپی حمل و نقلی شو واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری است به تحقق این مهم، گفتمان سازی و برندینگ واحد دست یابیم.

در پایان این رقابت چهار روزه هیئت داوران دو مقاله شفاهی و تیم‌های استارتاپی برتر را به شرح زیر معرفی کردند و هدایای معنوی ارزنده‌ای توسط حامیان مالی (شرکت میلاد نور، نیراسیستم و فست کلیک) و یک جلد کتاب کارآفرینی به امضا و نوشته دکتر علی شهابی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به آن‌ها اهدا شد.

مقالات منتخب:

۱. مکان‌یابی بهینه جایگاه‌های سوخت با استفاده از تحلیل پوششی داده‌ها. نویسنده مسئول: مریم جولایی

۲. استقرار بهینه جایگاه‌های سوخت بنزینی و گاز طبیعی تحت محدودیت زمان سفر وسایل نقلیه. نویسنده مسئول: عرفان حسن نایبی

تیم‌های استارتاپی منتخب:

تیم اول،تیم پی باک:

.۱  امیر حسین اسدی

.۲ عرشیا کوهی

.۳ امیر حسین مهربان

حسین هاشملو

.۵ زهرا صمدی

.۶ تینا حاجی هادی

تیم دوم، مکان محور شو:

.۱ حسین سبزه کار

.۲ زهرا خدادادی

.۳ الیکا بختیار

.۴ فاطمه گلپر

.۵ فاطمه حاجی عباس

تیم سوم، تیم هاس پلاس ایرانیان:

.۱ مریم توفیقی

.۲ ریحانه سیف الدینی

.۳ نازنین سماورچی نوتاش

.۴ عیسی رضایی

.۵ فریده حیدری

لازم به ذکر است دکتر علی شهابی مسئول برگزاری و بنیانگذار رویداد‌های استارتاپی حمل و نقلی شو، برگزاری ۸ رویداد استارتاپی دیگر تا پایان سال ۹۸ را وعده داده‌اند.