موفقیت واحد شهر ری در دومین دوره مسابقات ملی زیردریایی های کنترل از راه دور و هوشمند کشور

۲۲ آذر ۱۳۹۱ | ۱۶:۳۶ کد : ۶۴۵ اخبارها و رویدادها
تیم کومش واحد شهر ری در دومین دوره مسابقات ملی زیردریایی های کنترل از راه دور و هوشمند کشور موفق به کسب عنوان برتر فنی شد.

این دوره از مسابقات که در دانشگاه مالک اشتر اصفهان برگزار گردید،  تیم واحد شهر ری توانست به عنوان تیم برتر فنی در محور کنترل از راه دور شناخته شود. همچنین در محور هوشمند نیز تیم کومش
موفق به کسب مقام دوم تیم های برتر فنی گردید.

شایان ذکر است، در این دوره از مسابقات که هر دو سال یکبار برگزار می­گردد، 108 تیم از دانشگاه­ها و سازمان­های مختلف کشور شرکت نموده بودند.