دکتر سعید قاضی مغربی، عضو هیات علمی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافت

۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۷ کد : ۶۴۵۴ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی، عضو هیات علمی گروه آموزشی برق- مخابرات واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری موفق شد با کسب شایستگی علمی و پژوهشی، با حکم دکتر محمدمهدی طهرانچی، ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی مرتبه خود را از استادیاری به دانشیاری ارتقاء بخشد.

دکتر سعید قاضی مغربی ریاست محترم واحد و عضو هیات علمی گروه آموزشی برق- مخابرات دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری است که توانسته است با تلاش علمی و پژوهشی خود با پیشنهاد کمیته منتخب این واحد دانشگاهی و موافقت هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی، مرتبه علمی خود را به دانشیاری ارتقاء بخشد.

در حکمی که از سوی ریاست عالی دانشگاه صادر شده آمده است، موضوع ارتقای علمی شما در یکصد و سی و چهارمین نشست مورخ ۱۳۹۸/04/۱۱ هیأت ممیزه دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرارگرفت که ضمن تبریک از تاریخ ۱۳۹۷08/۲۷به مرتبه دانشیاری ارتقاء می‌یابید.

در ادامه این حکم آمده است: امید است در مرتبه جدید نیز با تاییدات خداوند تبارک و تعالی، منشاء خدمات بهتر و ارزشمندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه‌ی علم و دانش گام‌های موثرتری بردارید.

روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد این موفقیت را به دکتر سعید قاضی مغربی و خانواده علمی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری تبریک عرض می‌نماید.

محسن حیدرنیا ۱۹ مهر ۱۳۹۸ | ۱۸:۲۱
استاد گرانسنگ جای بسی خرسندی و افتخار است . ارتقاء هر عضو هیات علمی بی تردید ارتقای دانشگاه و ارتقای دانشگاه ارتقای جامعه به شمار می آید. ارادتمند حیدرنیا