برگزاری آئین استقبال از دانشجویان ورودی جدید در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۱۹ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۲ کد : ۶۴۷۲ اخبارها و رویدادها

آئین استقبال از دانشجویان ورودی جدید در نوبت صبح و عصر با حضور دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد، معاونین، روسای دانشکده ها، مدیران و جمع کثیری از دانشجویان به همراه والدین آنان در سالن ورزشی شهدای مدافع حرم واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد: در ابتدای این نشست دکتر سعید قاضی مغربی ضمن تبریک و خیر مقدم به دانشجویان ورودی جدید گفت: فصل جدیدی در زندگی شما رخ داده است و سبک و سیاق زندگی دانشجویی با دانش آموزی متفاوت است، قدردان زحمات وافر پدران و مادران خود باشید؛ حضور والدین شما در این مراسم به معنی اهمیت به سرنوشت شما که ماحصل زندگی آنانید هست. شما دانشجویان همانند فرزندان من و مدیران آینده این کشورید و نباید نسبت به محیط اطراف خود بی تفاوت باشید و برای این زمان برنامه ریزی کنید. به هرحال کشور توسط افراد تحصیل کرده و با سواد اداره میشود و این افراد شمایید.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری خطاب به پدران و مادران حاضر در جلسه گفت: تغییر مقطع همواره با مشکلات فراوانی روبه رو است و افت تحصیلی امری عادی محسوب می شود اما استمرار آن غیر طبیعی می باشد و در این زمان مواظبت و پیگیری شما عزیزان باید بیش از پیش باشد.

وی تصریح کرد: دانشجویان عزیز در انتخاب دوست بسیار دقت نمائید چرا که افرادی که وارد دانشگاه می شوند با افکار و عقاید مختلف هستند؛ بنابراین بهترین مشاوره ها خود اولیاء و استادانند تا خدای ناخواسته جوان ما دچار مشکلی نشود.

این مقام مسئول با اشاره به سخنی از امام علی (ع) که می فرمایند« هیچ علمی مانندن اندیشیدن نیست» افزود: دانشگاه محل تفکر، تامل و اندیشیدن است؛ از زمان جوانی خود برای فراگیری علم و دانش نهایت استفاده  را ببرید و با پدر معنوی جدید خود که استادان هستند تعامل و همکاری داشته باشید.

وی با اشاره به توقعات خود و مسوولان گفت: انتظار ما رعایت اخلاق عمومی و حرفه ای، حساسیت در نوع حجاب و پوشش، سخت کوشی، تشویق یکدیگر به کسب علم و صرف وقت بسیار برای مطالعه است.

قاضی مغربی با بیان این مطلب که دانشگاه محل تولید علم و کسب دانش است و دانشجویان باید نسبت به مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور حساس باشد اما سیاسی کاری نکند گفت: در کرسی های آزاد اندیشی شرکت نمایند، عقاید خود را به بحث بگذارند و از آرمان های خود دفاع کنند، به موضوعات دانشگاه و محل تحصیل خود اهمیت دهند تا باعث بالابردن سطح اعتبار مدرک تحصیلی خود شوند، با عضویت در انجمن های علمی مهارت کار گروهی خود را بیشتر کنند.

وی در خاتمه سخنان خود افزود: دانشگاه آزاد اسلامی که در سال 1361 تاسیس شده است و نقش مهمی در تولید علم و ارتقاء دانش و فناوری دارد بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است و در 387 نقطه کشور واحدهای آموزشی در مقاطع تحصیلی مختلف دارد و واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بعنوان یکی از این مراکز آموزش عالی دارای مرکز تحقیقات، پژوهشی و فرهنگی شامل: حوزه امور اقتصادی دانش بنیان، مرکز رشد، مرکز آموزش نیروی انسانی، مرکز IT، کتابخانه دیجیتال و نمازخانه مرکزی است؛ این واحد دارای سوله‌های آموزشی، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مجهز بوده و دارای 22000 دانشجو در بیش از 220 گرایش در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در هفت دانشکده مصوب علوم انسانی، فنی مهندسی، ابوالفتوح رازی (ویژه خواهران)، علوم پایه، هنر و معماری، مدیریت و حسابداری و مهندسی برق استاین واحد دانشگاهی با داشتن ۴ نمازخانه، ۴ سالن ورزشی، بیش از ۱۷5 هزار جلد کتاب، ۷ سالن غذاخوری و رستوران،  ۱۰۰۰ استاد ، ۳6۰ نفر کارمند اقدام به تربیت بیش از 90 هزار دانش آموخته کرده است.

در ادامه دکتر امیر احمری نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد در سخنان خود ضمن تشریح وظایف و ساختار معاونت آموزشی بیان کرد: وظیفه اصلی ما برنامه ریزی، اداره و هدایت کلیه امور آموزشی در همه مقاطع و نظارت بر حسن اجرای مقررات و آیین نامه های آموزشی، تصمیم گیری درباره مسائل آموزشی، سیاست گذاری و اتخاذ تمهیدات لازم در جهت گسترش و ارتقاء کیفیت آموزش و اجرای دوره های آموزشی و ارزیابی آنان و نیز امور مربوط به استادان است.

احمری نژاد گفت: اصطلاح دانشجوی موفق به فردی اطلاق می شود که در محیط دانشگاه فعال و کوشا باشد و در کنار آموزش های منطبق با سرفصل به کسب مهارت های لازم کاربردی رشته تحصیلی خود بپردازد و تحقیق و مطالعه  را صرفاً به شب امتحان موکول نکند.

دکتر سید محمد میرزاده حسینی معاون توسعه مدیریت و منابع  واحد با اشاره به این مطلب که این معاونت تمام تلاش خود را به منظور کاهش دغدغه های مالی دانشجویان بکار خواهد برد اظهار کرد: دانشجویان با مراجعه به اداره حسابداری دانشجویی و همچنین صندوق رفاه دانشجویی می توانند از انواع وام های کوتاه مدت،میان مدت ، وزارت علوم و وام بدون بهره بانک مهر اقتصاد ایران استفاده نمایند و به نوعی مشکلات شهریه خود را مرتفع سازند.

دکتر رامین محمد علی طهرانی معاون پژوهش و فناوری نخستین گام این واحد دانشگاهی را تمرکز بر نسل سوم دانش و حرکت به سوی دانشگاه حل مسأله عنوان کرد و افزود: «با تلاش‌ بسیار سعی کردیم دانشگاه را به سمت شناسایی مشکلات جامعه سوق دهیم و با توجه به توانمندی‌های ممکن معضلاتی را که کشور با آن روبه‌رو هست، مرتفع سازیم؛ در این راستا این واحد دانشگاهی به عنوان قطب شبکه های ارتباطی و حمل و نقل کشور انتخاب شده  است و در این راستا با همکاری  و قرارداد با"شرکت حمل و نقل ریلی رجا" از طریق دانشجویان این دانشگاه موفق به بازسازی کامل یک دستگاه واگن آلمانی شدیم و حرکت های جدیدی را در این راستا آغاز کردایم.

وی افزود: معاونت پژوهشی با ۱۱اداره، حوزه برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان، دفتر امور پژوهشی، مرکز رشد، باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان، ارتباط توسعه فناوری و ارتباط با صنعت، مرکز تحقیقات آمایش سرزمین، مرکز تحقیقات نساجی، مرکز اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی و دارویی، آزمایشگاه ها و کارگاه ها، کتابخانه و انتشارات علمی آماده هرگونه همکاری پژوهشی با دانشجویان می باشد.

دکتر شهرام علم معاون فرهنگی و دانشجویی طراحی اردوهای جهادی، زیارتی و سیاحتی با ارائه تسهیلات ویژه، برگزاری کارگاه ها و سخنرانی های فرهنگی، انجام امورات مربوط به تخفیفات شهریه، نقل و انتقالات دانشجویی، برگزاری جلسات کمیته انضباطی به منظور رسیدگی به شکایات دانشجویان،تخلفات در امتحانات را از جمله وظایف معاونت تحت امر خود بیان کرد.

دکتر تهمینه دانیالی رئیس دانشکده ابوالفتوح رازی (ویژه خواهران) گفت: آموزش یک مرد آموزش یک شخص ست و آموزش یک زن آموزش یک خانواده است و هدف از تاسیس این دانشکده ایجاد فضای برای خواهران و مادران عزیز است تا در کنار ایفای نقش مادری و همسری به تولید علم و اندیشه بپردازند.

شایان ذکر است از جمله برنامه های متنوع این مراسم همخوانی گروه سرود احسان بوده است.

در پایان این جلسه معاونین به پرسش و پاسخ با دانشجویان پرداختند.