برگزاری اولین نشست دبیران کانون های واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۴ کد : ۶۴۸۸ اخبارها و رویدادها
برگزاری اولین نشست دبیران کانون های واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

به گزارش روابط عمومی واحد: اولین نشست صمیمانه روسا و دبیران کانون های دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با حضور دکتر محسن حیدر نیا مدیر فرهنگی در سالن شهید آوینی این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

دکترحیدرنیا در اولین جلسه با دبیران کانون های فرهنگی و اجتماعی واحد یادگار امام(ره)شهرری در سال تحصیلی جدید، ضمن تسلیت فرارسیدن اربعین امام حسین(ع) تاکید کرد: یکی از اولویت های معاونت فرهنگی و دانشجویی ترویج، توسعه و تشویق کانون های فرهنگی اجتماعی در راستای دانشجو محوری است.

مدیر فرهنگی واحد با بیان اینکه تاکید دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بر این است که فضاهای دانشگاهی را طوری فراهم کنیم تا همه دانشجویان بتوانند متناسب با علایق و نگاه فکری و متناسب با علاقه‌مندی خود نسبت به امور فرهنگی و سایر امور در کانون‌های فرهنگی دانشگاهها و در چارچوب قوانین و مقررات فعالیت موثری داشته باشند افزود: هدف از تشکیل این شوراها هم افزایی، هم زیستی، گسترش افق فکری و ایجاد وحدت در میان کانون ها است.

عضو هیات علمی واحد یادگار امام(ره) شهرری یکی از اهداف برگزاری این نشست را هم اندیشی و هم فکری با دبیران کانون های فرهنگی و افزایش تعامل با آنها عنوان کرد و گفت: مشکلات  موجود در کانونها لازم است در اینگونه جلسات  شنیده شود تا با همفکری و هم اندیشی بتوانیم موانع و مشکلات را پیگیری  و نسبت به حل آنها اقدام نمائیم.

مدیر فرهنگی واحد یادگار امام(ره) شهرری با توجه به تاکید دکتر شهرام علم معاون دانشجویی و فرهنگی واحد  مبنی بر ساماندهی  و به کارگیری از ظرفیتهای دانشجویان گفت: اجرای فعالیت های فرهنگی از جمله برگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی ویژه اعضای کانون های واحد ، اکران و نقد فیلم های ایرانی، جشنواره تئاتر استانی، برپایی میزگرد و سخنرانی در زمینه مختلف فرهنگی باید توسط دانشجویان و تحت نظارت معاونت دانشجویی و فرهنگی در دانشگاه  انجام پذیرد.

وی گفت: کانونها باید علاوه بر انجام فعالیت های فرهنگی، لازم است در بین خود روحیه تعاون، کار گروهی، تعامل و گفتگو را در محیط های دانشگاهی  تقویت نمایند تا  از این طریق بتوان به اهداف مورد نظر نزدیک شویم.

حیدرنیا در ادامه با توجه به پایان دوره یکساله کانونها بر برگزاری انتخابات مطابق  قوانین و مقررات تاکید کرد و خطاب به دانشجویان گفت: شما دبیران و نمایندگان کانون‌های فرهنگی منتخب دانشجویان در حوزه کانون‌های فرهنگی هستید و همه باید در دانشگاه با همفکری و هم اندیشی در راستای تقویت کانون‌های خود تلاش نمائید.

وی حل مشکلات سازمانی و مشخص نمودن چارچوبی برای رابطه کانون ها با معاونت فرهنگی و دانشجویی،  تعامل و همکاری در جهت حل مشکلات دانشگاه و ارتباط معنادار با دانشجویان را از دبیران کانون های واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری را خواستار شد.

حیدرنیا با تاکید بر اینکه کانون های فرهنگی اجتماعی دانشجویی واحد یادگار با عملکرد مثبت می توانند به عنوان الگویی برای دیگر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باشند، افزود: دبیران کانون ها تجلی و تکثر فرهنگی جامعه اسلامی می باشند چرا که هرکدام نماینده سلایق، افکار و اقشار مختلف دانشجویان هستند.

در ادامه این جلسه، دبیران کانون های شرکت کننده در جلسه نقطه نظرات خود را در جهت هماهنگی با دیگر کانون ها جهت تعامل و همفکری ارائه دادند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.