برگزاری نشست صمیمی رئیس محترم واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با پرسنل حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

۱۳ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۸ کد : ۶۵۴۴ اخبارها و رویدادها

نشست صمیمی دکتر سعید قاضی مغربی، ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با پرسنل حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی صیح روز یکشنبه 12 آبان 98 در سالن اجتماعات ابن سینا دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد، برگزاری نشستی صمیمانه با حضور دکتر سعید قاضی مغربی، رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، دکترامیر احمری نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و تمامی پرسنل بخش های مختلف حوزه معاونت آموزشی برگزار شد.

دکتر قاضی مغربی با اشاره به اقدامات و تلاش های صورت گرفته در راستای جذب دانشجو و ثبت نام دانشجویان ورودی جدید ، از زحمات و تلاش های تمامی پرسنل واحد، علی الخصوص پرسنل تلاشگر حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی تشکر و قدر دانی کرد.

در ادامه این نشست اعضای حاضر به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل، برنامه ها و فعالیت های حوزه آموزشی پرداختند و پیشنهادها و راهکارهای راهبردی خود را در راستای بهبود هرچه بهتر کیفیت خدمات آموزشی با ریاست واحد و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مطرح نمودند.