دکتر قاضی‌مغربی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

حضور و ارائه محصولات دانش‌بنیان دانشگاه آزاد واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری در نمایشگاه فناوری رسانه

۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۹ کد : ۶۵۵۶ اخبارها و رویدادها خبر تصویری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: این واحد دانشگاهی چهار محصول دانش‌بنیان خود را در بین ۱۸۰ شرکت فعال حوزه فناوری در «شانزدهمین نمایشگاه فناوری رسانه» ارائه کرد.

دکترسعید قاضی مغربی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به حضور دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) به‌عنوان تنها نهاد دانشگاهی حاضر در شانزدهمین نمایشگاه فناوری رسانه گفت: در این نمایشگاه قریب به ۱۸۰ شرکت حوزه رسانه و تبلیغات رسانه‌ای حضور داشتند که واحد یادگار امام خمینی(ره) نیز با ارائه محصولات فناورانه در بین این شرکت‌ها خوش درخشید.

وی افزود: فناوران واحد یادگار امام خمینی(ره) با ارائه چهار محصول دانش‌بنیان در حوزه‌های مرتبط با فناوری رسانه و تکنولوژی‌های نوین توجه بازدیدکنندگان و مسئولان این زمینه را به خود جلب کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) اظهار کرد: محصولات دانش‌بنیان ارائه شده به مرحله تجاری‌سازی رسیده که با هدف بازارسازی و تبدیل مشتریان بالقوه به مشتریان بالفعل در این نمایشگاه به معرض نمایش صاحبان تخصص حوزه فناوری رسانه گذاشته شده است.

قاضی مغربی بیان کرد: فرستنده دیجیتال تلویزیونی ۱۰۰ وات دارای استاندارد سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، سیستم تکرارکننده دو وات دیجیتال، اسپری نانو با خاصیت خود تمیزشوندگی مخصوص تجهیزات خنک‌کننده دستگاه‌های فرستنده و داکت اسپلیت تهویه مطبوع، محصولاتی است که در این نمایشگاه ارائه شده‌اند.