اطلاعیه مهم، تکمیل ظرفیت نیمسال دوم ۹۹-۹۸

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۰۷:۴۸ کد : ۶۵۸۰ اطلاعیه ها

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در مرحله تکمیل ظرفیت نیمسال دوم 99-98 در مقاطع کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) و کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

جدول زمانی ثبت نام و انتخاب رشته متقاضیان به شرح جدول ذیل می باشد.

مقطع

نحوه ثبت نام

بازه زمانی ثبت نام

کاردانی ناپیوسته

۹8/8/۲8 لغایت ۹۸/10/۳۰

کاردانی پیوسته

۹۸9/۲ لغایت ۹۸/10/۳۰

کارشناسی ناپیوسته

۹۸/8/۳۰ لغایت ۹۸/10/۳۰

کارشناسی پیوسته

۹8/8/۲۸ لغایت ۹۸/10/۳۰

کارشناسی ارشد

انتخاب رشته داوطلبان در سامانه مرکز سنجش و پذیرش

Azmoon.org

۹۸/8/۲۳ لغایت ۹8/8/30

به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند، پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش ثبت نام تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته از امروز سه شنبه 28 آبان ماه آغاز و تا روز دوشنبه 30 دی ماه ادامه دارد ،متقاضیان پذیرش در این مقاطع می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به آدرس http://azmoon.net نسبت به دریافت دفترچه حاوی رشته/ محل ها اقدام کنند و مطابق تقویم زمانی اعلام شده جهت تکمیل فرآیند ثبت نام به واحدهای دانشگاهی مورد نظر خود مراجعه کنند.

توجه متقاضیان را به نکات ذیل جلب می کند :

1-داشتن دیپلم نظام آموزشی جدید (3-3-6) ، یا مدرک پیش دانشگاهی (نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی ) یا دارا بودن دیپلم نظام قدیم برای متقاضیان این دوره ها الزامی است.

2-داوطلبان دیپلم فنی و حرفه ای و یا کاردانش نظام قدیم هنرستان که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی هستند نیز امکان ثبت نام در این دوره ها را خواهند داشت.

دفترچه های حاوی رشته / محل های مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی نیمسال دوم سال تحصیلی 1399-1398

مقطع کارشناسی ناپیوسته

مقطع کارشناسی پیوسته