برگزاری کارگاه آشنایی با شرکت های تعاونی و نقش تعاون در اقتصاد در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۲۹ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۷ کد : ۶۵۸۸ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: کارگاه آشنایی با شرکت های تعاونی و نقش تعاون در اقتصاد با حضور دکتر رامین محمد علی طهرانی معاون پژوهش و فناوری، دکتر نسیم بریمانی مدیر پژوهشی، دکتر جمشید نجف پور مدیر امور اقتصادی و دانش بنیان واحد یادگار امام (ره) شهرری، دکتر محمد حسن توسلی عضو شورای عالی آموزش اتاق تعاون ایران، دکتر تهمینه دانیالی مشاور اتاق تعاون ایران در امور بانوان و رئیس دانشکده ابوالفتوح رازی (حامی مادارن)، مهندس مجید محمدی رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون، دکتر محمد رضا رضایی نژاد رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت تعاونی پیشگامان کویر یزد، مهندس فاضل همامی رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تعاون ایران و نماینده وزیر تعاون، دکتر رضا وفایی یگانه مدیر امور اقتصادی اتاق تعاون ایران و جمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

دکتر رضا وفایی یگانه مدیر امور اقتصادی اتاق تعاون ایران با اشاره به اندازه اقتصاد ایران و سهم بخش های مختلف از اقتصاد گفت: در چند سال گذشته با توجه به نرخ بیکاری، نرخ تورم، درآمدهای مالیاتی کم دولت با کاهش رشد سرمایه گذاری، تولید و بهره وری مواجه بوده ایم که در راستای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به دنبال شتاب بخشیدن به رشد اقتصاد ملی، گسترش مالکیت در سطح عمومی، ارتقا کارایی بنگاه های اقتصادی، افزایش رقابت پذیری، افزایش سهم بخش های خصوصی و تعاون در اقتصاد ملی و افزایش سطح عمومی اشتغال هستیم.

وفایی اصول تعاونی را عضویت اختیاری و آزاد، کنترل دموکراتیک توسط اعضا، مشارکت اقتصادی اعضا، خودگردانی و عدم وابستگی، آموزش، کارورزی، همکاری بین تعاونی ها و توجه به جامعه عنوان کرد.

مهندس فاضل همامی رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تعاون ایران و نماینده وزیر تعاون تصریح کرد: ظرفیت های بخش تعاون هدف گذاری سهم 25 درصدی از اقتصاد ملی، ارائه تخفیف مالیاتی، وجود نهادهایی همانند بانک و صندوق ضمانت، امکان سرمایه گذاری مشترک با شرکت های دولتی، امکان انجام وظایف تصدی گری دولت، وجود تعاونی ها و اتحادیه های تامین نیاز مصرف کننده است.

در ادامه دکتر تهمینه دانیالی مشاور اتاق تعاون ایران در امور بانوان با بیان اهمیت ایجاد تشکل های بانوان در قالب تعاونی، توانمند سازی، اشتغال زایی و توسعه پایدار بانوان، ضرورت تشکیل نهادهای مدنی زنان در روستاها و آموزش آنان گفت: با توجه به تغییر ساختار اجتماعی بانوان در جامعه که در گذشته وظیفه آنان تنها فرزند آوری و تربیت کودکان بوده ولی پس از انقلاب جمهوری اسلامی ایران رشد و مشارکت آنان افزایش یافته است و ما بدنیال ایجادتوسعه پایدار و ترسیم آینده ای مطلوب که در آن شرایط زندگی و استفاده از منابع بدون آسیب به نظام های حیاتی و در راستای برطرف کردن نیازهای انسانی هستیم.

دانیالی رئیس دانشکده ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام (ره) شهرری افزود: با توانمند سازی زنان روستایی، توانمند سازی آنان از طریق آموزش ترویج کشاورزی، آموزش برنامه هایی سواد آموزی، فراهم ساختن آموزش پایه و ... می توان گامی در جهت توانایی و توسعه پایدار تعاونی زنان روستایی برداشت.

وی بیان داشت: تشکیل تعاونی زنان بی تردید بستر مناسبی است که به دور از تبعیض و با رعاتی برابری اعضا و در پرتو فرهنگ مشارکت عمومی برای اشتغال شایسته بانوان تشکیل شده است و تاثیر حضور زنان در حفظ توسعه پایدار شامل حفظ ارزش ها و منابع، صلح، امنیت و خلع سلاح، ریشه کنی فقر و حمایت از اقشار کم درآمد و حفظ محیط زیست است.

مهندس مجید محمدی رئیس کمیسیون دانش بنیان اتاق تعاون گفت: یکی از دلایل شکل گیری شرکت های دانش بنیان مدیریت سنتی حاکم بر صنعت بوده که متاسفانه در این مدیریت فناوری جای ندارد بنابراین دانش بیان تولید محصولی با تکنولوژی پیچیده و با کیفیت بالاست و هدف ما حرکت دانشگاه ها به سمت فناوری ست نه جمع آوری مقالات مختلف.

در خاتمه دکتر محمد حسن توسلی عضو شورای عالی آموزش اتاق تعاون ایران هدف از برگزاری این دوره را آشنایی و تعامل با اتاق تعاون ایران، تعیین هدف توسط دانشجو، برنامه ریزی صحیح  راه اندازی کسب و کاری در قالب تعاونی عنوان کرد.

شایان ذکر است این کارگاه آموزشی به همت دکتر جمشید نجف پور مدیر برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، آقایان رحمان امینی، امیر قنبری و خانم زهره قیدار پور برگزار گردید.