برگزاری «آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور سال ۱۳۹۸» در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۳۰ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۵ کد : ۶۵۹۱ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی واحد،  «آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور سال ۱۳۹۸»    همزمان با سراسر کشور  در دو نوبت (صبح و عصر پنج شنبه 30 آبان 98)  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار شد.

دکتر امیر احمری‌نژاد معاون آموزشی و نماینده تام‌الاختیار آزمون در مصاحبه اختصاصی با روابط عمومی واحد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در «آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور سال ۱۳۹۸» میزبان تعداد 1837 نفر داوطلب بود.

وی ادامه : تعداد داوطلبان در حوزه بانوان1235 نفر و تعداد داوطلبان در حوزه آقایان 602 نفر بود.

نماینده تام الاختیار آزمون با اشاره به موقعیت خوب جغرافیایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، دسترسی آسان از نقاط مختلف شهری به ویژه خطوط مترو و همچنین تجارب ارزنده این واحد دانشگاهی در برگزاری موفق آزمون های مختلف، اظهار کرد: با شرایط بسیار مطلوبی که با تلاش های تمامی مسئولین واحد فراهم شد، داوطلبین با آرامش کامل در این آزمون شرکت نمودند و این آزمون در صحت و سلامت کامل در دو نوبت صبح و عصر روز پنج شنبه 30 آبان 98  در دانشکده فنی و مهندسی  این واحد دانشگاهی  برگزار شد.

دکتر حامد نعمتیان، مدیر کل آموزشی و معاون نماینده تام الاختیار آزمون با اشاره به برگزاری منظم این آزمون، از همکاری تمامی پرسنل حوزه‌های مختلف واحد تقدیر و تشکر کرد و بیان داشت: واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری سابقه طولانی در برگزاری آزمونهای دکتری و کارشناسی ارشد، کنکور سراسری و ... را دارد.

مدیر کل آموزشی واحد، از جمله ویژه گیهای بارز در این آزمون را به کارگیری ابزارهای الکترونیکی مناسب در راستای راهنمایی و هدایت داوطلبین به منظور پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی و ناخواسته دانست.