حضور پرشور دانشگاهیان واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در راهپیمایی حمایت از امنیت و اقتدار

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۳ کد : ۶۶۱۲ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در راهپیمایی «اجتماع بزرگ خودجوش مردمی حمایت از امنیت و آرامش و اقتدار کشور» حضوری گسترده داشتند.

دانشگاهیان واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری همراه و همصدا با هموطنان تهرانی در راهپیمایی با عنوان «اجتماع بزرگ خودجوش مردمی حمایت از امنیت و آرامش و اقتدار کشور»، بیزاری خود را از آشوب و ناامنی و اغتشاش اشرار ابراز کردند.

اعضای هیأت علمی، کارمندان، اساتید و دانشجویان با حضور گسترده و پرشور در راهپیمایی مردم تهران در محکومیت اغتشاشات اخیر کشور، در مسیرهای چهارگانه «اجتماع بزرگ خودجوش مردمی حمایت از امنیت و آرامش و اقتدار کشور» حضور یافته و با سر دادن شعار همبستگی، بیزاری خود را از دخالت بیگانگان در امور داخلی کشور و ایجاد آشوب و ناامنی فریاد زدند.