برگزاری ششمین جلسه شورای آموزشی سال ۱۳۹۸ در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۴ کد : ۶۶۱۷ اخبارها و رویدادها
برگزاری ششمین جلسه شورای آموزشی  سال ۱۳۹۸ در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: ششمین جلسه شورای مدیران گروه های آموزشی به منظور تبادل نظر، نقد و بررسی مجموعه اقدامات انجام شده و ارائه راهکارها و پیشنهادات برای بهبود کیفیت خدمات آموزشی استادان و دانشجویان با حضور دکتر امیر احمری نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر ناصر طالبی مدیر برنامه ریزی آموزشی، دکتر خدیجه کلاته رئیس دبیرخانه هیات علمی و مدیران گروه های آموزشی در سالن اجتماعات ابن سینا دانشکده مدیریت و حسابداری واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار گردید.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ضمن تشکر از برنامه ریزی صحیح مدیران گروه براساس ابلاغیه داخلی واحدگفت: مدیران گروه علاوه بر آگاهی از ضوابط و مقررات آموزشی باید با یک برنامه ریزی منسجم درسی درصد رضایتمندی دانشجویان را افزایش دهند.

دکتر احمری نژاد عنوان کرد: مدیریت یک گروه مدیریت چند بعدی است که از ابعاد مختلفی مانند قضاوت عملکرد و مقایسه بین گروه های آموزشی باید مورد نقد قرار گیرد.

وی عدم انضباط کاری، سرپیچی از دستورات مقام مافوق، غیبت غیر موجه در ساعات موظفی، تقصیر در کنترل مقالات و پایان نامه های دانشجویان متخلف، تسلیم اسناد و مدارک دانشگاه به اشخاص غیر مجاز، عدم رعایت شئونات اخلاقی، عدم آراستگی در پوشش، افشای موردی سوالات امتحانات، تضییع حق دانشجو در زمان تصحیح اوراق امتحانی، سوء استفاده از مقام شغلی و اموال دانشگاه را ازجمله موارد بخشنامه کمیته انتظامی دانست که استادان موظف به رعایت آن هستند.

این مقام دانشگاهی تصریح کرد: برای حفظ رشته های موجود در واحد باید برای هر رشته حداقل سه استادیار باشند و یا بسته به نوع رشته استاد دارای فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی باشد.

عضو هیات علمی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با تاکید بر الزام برنامه ریزی دو نوبت حضور گپ برای اعضای هیات علمی افزود: هدف از قرار دادن گپ در برنامه اعضای هیات علمی مشارکت آنان در امور پژوهشی، آموزشی و فرهنگی و در نتیجه افزایش بهره وری، اجرای طرح استاد راهنما برای دانشجویان به منظور افزایش سطح کیفیت آموزشی است.

احمری نژاد دقت در ابلاغیه استادان و ساعات ارائه دروس، رعایت حداکثر سقف تدریس و رعایت اصل صرفه جویی را از جمله انتظارات خود بیان کرد.

در پایان مدیران گروه به بحث و تبادل نظر و ارائه انتقادات و پیشنهادات پرداختند.

گفتنی است این جلسه بصورت ماهیانه برگزار خواهد شد.