فراخوان چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی ؛ جایزه ملی ایثار

۰۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۳ کد : ۶۶۲۴ اطلاعیه ها

این جشنواره با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی ، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی ، توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران با همکاری وزرات آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار میگردد.

واجدین شرایط شرکت کننده در جشنواره

دانشجویان، طلاب و دانش آموزان شاهد و ایثارگران شامل: همسر و فرزند شهید، جانباز ۲۵ درصد و بالاتر همسر و فرزند آنان، آزادگان و همسر و فرزندان آنها

نحوه انتخاب برترینها:

انتخاب برترین‌ها بر اساس دستورالعمل و شاخص‌های مصوب در دستگاه های آموزشی عضو طرح شاهد و در دو سطح استانی و کشور انجام خواهد شد .

مهلت ارسال مدارک

حداکثر تا ۳۰ آذرماه سال ۱۳۹۸

مدارک مورد نیاز انتخاب برترینها

دانشجویان شاهد و ایثارگر برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت مرکز امور شاهد و ایثارگران به نشانی http://esargaran.iau.ir مراجعه و برای ارائه مدارک و مستندات موفقیت های آموزشی ، پژوهشتی ، فرهنگی دوران تحصیل خود از طریق ستادهای شاهد و ایثارگر و مراکز آموزشی محل تحصیل خود اقدام نمایند