برگزاری سمینار تصمیمی برای آینده شغلی من در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۱۲ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۹ کد : ۶۶۴۲ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: سمینار تصمیمی برای آینده شغلی من ، تحلیل بازار کار مهندسی برق، با حضور دکتر جمشید نجف پور مدیر امور اقتصادی و دانش بنیان واحد یادگار امام (ره) شهرری، مهندس احسان مجیدی مدیر عامل شرکت فنی و مهندسی نیرا سیستم پویا، مهندس محسن رضوانیان و جمعی از استادان و دانشجویان و با همت حوزه برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

مهندس احسان مجیدی مدیر عامل شرکت فنی و مهندسی نیرا سیستم پویا گفت: مرکز آموزش نیرا سیستم با هدف ارائه خدمات به فعالین حوزه مهندسی برق تاسیس شده است و شرایطی را در جهت ارتقای سطح فنی و مهارت های اعضای خود فراهم نموده است.

در ادامه مهندس محسن رضوانیان با تشریح نقشه راه مهندسی برق عنوان کرد: هدف از برگزاری این سمینار آشنایی با رشته مهندسی برق، موانع ورود به بازار کار، پل موفقیت و تحلیل آماری فرصت های شغلی است.

رضوانیان شناخت ناکافی دانشجویان رشته مهندسی برق در تمامی گرایش ها، عدم تسلط نسبت به مهارت های مورد نیاز، بی تجربه بودن در بدو استخدام، توقع بالا نسبت به توانایی پس از دانش آموختگی، ترس از ورود به بازار کار، مدرک گرایی و ... را از جمله مشکلات دانشجویان مطرح کرد.