برگزاری مراسم تقدیر و تجلیل از کارکنان بازنشسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۲۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۱ کد : ۶۷۷۸ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی واحد، طی مراسمی که در دفتر ریاست واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با حضور دکتر سعید قاضی مغربی«رئیس واحد»، دکتر امیر احمری نژاد«معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد» و دکتر شهرام علم«معاون دانشجویی و فرهنگی واحد» برگزار شد از تلاش و همکاری چندین ساله آقایان « عباس پروز»  « مرتضی مخمری» که در سال 1398 به درجه بازنشستگی نائل آمدند قدردانی و تجلیل گردید.

چه غرورآفرینند آن عزیزانی که در کمال صداقت و درستکاری، بهترین سالهای عمر خود را در سنگر خدمت گذراندند و در جهت تحقق اهداف دانشگاه آزاد اسلامی، خالصانه از هیچ کوششی دریغ نورزیدند و اینک با کولهباری از تجربه سنگر را به دیگران میسپارند.

بر این باوریم بازنشستگی فصل نوینی از زندگی است و آغازی برای زندگی با شیوه  و ایدههای جدید؛ و امید است این دوران جدید از  پربارترین  و با نشاطترین مراحل زندگی برای این عزیزان باشد. سعادتمندی و سرافرازی روز افزون ایشان و خانواده محترمشان را از خداوند متعال خواستاریم.