دکتر دانیالی عنوان کرد؛ خانه سلامت دانشجوی دانشگاه آزاد فضای بسیار مناسبی برای توانمندسازی مادران است

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۶۷۸۰ اخبارها و رویدادها

رئیس مجتمع ابوالفتوح رازی(حامی مادران) دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام‌خمینی(ره) شهرری گفت: خانه سلامت دانشجوی دانشگاه آزاد فضای بسیار مناسبی برای توانمندسازی مادران و خواهران است.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: تهمینه دانیالی در مراسم افتتاحیه خانه سلامت دانشجو که صبح امروز در مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار شد، اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر طهرانچی، تاسیس دانشگاهی ویژه مادران است که بر روی آن تاکید ویژه‌ای دارند.

وی افزود: این واحد از ۲۰۰ دانشجو به ۸۰۰ دانشجو در حال حاضر رسیده و امیدواریم در آینده نزدیک، شاهد بسترسازی این واحد برای مادران و خواهران جامعه باشیم.

رئیس مجتمع ابوالفتوح رازی(حامی مادران) دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام‌خمینی(ره) شهرری بیان کرد: مقام معظم رهبری تاکید کردند که حضور بانوان در عرصه‌های اجتماعی ضروری است. البته نقش همسری و مادری را نباید تحت الشعاع قرار دهیم.

دانیالی عنوان کرد: امیدواریم با حمایت‌های دکتر قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد یادگار امام‌ خمینی(ره) شهرری، رشته‌های مجتمع ویژه مادران افزایش یابد. خانه سلامت دانشجو فضای بسیار مناسبی برای توامندسازی مادران و خواهران است.سال ۸۲ زمانی که در شهرداری بودم این طرح را ارائه دادم و الان نتایج آن را می‌ببنیم.

وی خاطرنشان کرد: اولین خانه سلامت تخصصی دانشجو در سراسر کشور، خانه سلامت دانشجو دانشگاه آزاد شهرری است و خرسندیم که این مرکز در دانشگاه آزاد اسلامی که جزو دانشگاه‌های برتر جهان است، افتتاح می‌شود.