برگزاری مراسم هفتمین روز شهادت سردارسپهبد حاج قاسم سلیمانی در نماز خانه مجتمع یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۲ کد : ۶۷۸۱ اخبارها و رویدادها

مراسم هفتمین روز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور ریاست واحد، اعضای هیات رئیسه ، مسئولین محترم نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در واحد و جمعی از  کارکنان ،اساتید و دانشجویان واحد در نماز خانه مجتمع یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی،  دکتر سعیدقاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با ایراد سخنانی حوادث اخیر (شهادت سپهبد قاسم سلیمانی، کشته شدن جمعی از هموطنان در مراسم تشییع پیکر مطهر ایشان و نیز کشته شدن جمعی از هموطنان عزیز را در سانحه هوائی اخیر) تسلیت گفت.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری سپس به ذکر رشادتها و جانفشانیهای سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی پرداخت و خاطراتی از زمان حضور خودشان در لشگر 41 ثارالله که فرمانده لشگر مذکور سردار حاج قاسم سلیمانی بود پرداخت.

عضو هیات علمی گروه مخابرات واحد، توجه ویژه به علم و دانش و بها دادن به جوانان و دانشجویان را از نکات بارز شخصیتی سردار حاج قاسم سلیمانی دانست و افزود: عموما هرگاه در کشاکش جنگ تحمیلی سلاحهای جدیدی از دشمن به غنیمت گرفته میشد سردار سلیمانی رمزگشائی و نحوه استفاده از آنها را به جوانان و دانشجویان می سپرد.

دکتر قاضی مغربی با اشاره به فداکاریهای سردار سلیمانی چه در زمان جنگ تحمیلی و چه در جبهه های مبارزه با تکفیریها گفت: امنیت و آرامشی که هم اکنون در کشور اسلامی مان شاهد هستیم نتیجه مجاهدتها، رشادتها و جانفشانیهای کلیه شهیدان والامقام به ویژه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است.

وی در پایان برای کلیه شهدای اسلام ،جانباختگان مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی و نیز برای کلیه جانباختگان عزیز سانحه هواپیمائی اخیر از درگاه خداوند سبحان طلب مغفرت نمود و سلامتی و طول عمر بازماندگان را از خداوند مسئلت نمود.

این مراسم با مدیحه سرائی آقای ابراهیم امینیان از کارکنان حوزه فرهنگی و قرائت فاتحه توسط حضار به پایان رسید.