دکتر قاضی مغربی: ضرورت تقویت استارت‌آپ‌های حوزه سلامت

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۶۷۸۱ اخبارها و رویدادها
دکتر قاضی مغربی: ضرورت تقویت استارت‌آپ‌های حوزه سلامت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بر لزوم افزایش سلامت در دانشجویان و دانشگاه‌ها تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: دکتر سعید قاضی مغربی در مراسم افتتاحیه خانه سلامت دانشجو که صبح امروز در مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار شد، اظهار کرد: برای مجتمع ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌های خوبی در نظر گرفته شده است که در روز ولادت حضرت زهرا(س) آن را اعلام می‌کنم.

وی عنوان کرد: دهه فجر مقطع رهایی ملت ایران از ظلم است و باید قدردان شهدا و امام شهدا باشیم‌ که نعمت انقلاب اسلامی را برای ما به وجود آوردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بیان کرد: در آستانه چهلمین روز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی هستیم، این شخصیت بزرگ اخلاص بالایی داشت که باید برای ما دانشگاهیان الگو باشد.

قاضی مغربی عنوان کرد: امروز قصد داریم خانه سلامت دانشجو را برای مادران و بانوان افتتاح کنیم، سلامت بانوان بسیار مهم است که باید به آن توجه ویژه شود. مادر رکن اصلی خانواده است و باید موضوعات تخصصی در زمینه سلامت را ابتدا برای مادران و زنان ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با مشارکت شهرداری منطقه ۲۰ تهران هم افزایی خوبی داریم تا بتوانیم سلامت دانشجو و سواد سلامت را ارتقا دهیم. ما وظیفه داریم که سواد سلامت را در دانشجویان و دانشگاه‌ها ارتقا دهیم‌.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: این واحد ۲۸ رویداد استارت‌آپی در طول دو سال گذشته برگزار کرده است که در سطح دانشگاه‌های کشور کم نظیر است. باید استارت‌آپ‌های حوزه سلامت را تقویت کنیم و شما دانشجویان مجتمع مادران در این زمینه نقش مهمی دارید.

قاضی مغربی بیان کرد: به دنبال اجرای کامل طرح پایش آزاد در حوزه حمل و نقل هستیم. حدود ۲۰۰ رشته تحصیلی در واحد یادگار امام خمینی(ره) وجود دارد و از این ظرفیت بالا قطعا در کاربردی کردن‌ پایان‌نامه‌ها استفاده می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: واحد یادگار امام‌ خمینی(ره) باید دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی باشد و در این راستا اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.