شیوه‌نامه برگزاری مسابقه کتابخوانی رویش

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۱ کد : ۶۸۳۷ اطلاعیه ها

کتابخوانی را باید جزء عادات خودمان قرار بدهیم و در جامعه باید سنت کتابخوانی رواج پیدا کند، کتابخوانی باید در جامعه ترویج شود و این کار بر عهده همه دستگاه هایی است که در این زمینه مسئول هستند. (مقام معظم رهبری)

موضوع: سلسله مسابقات کتابخوانی رویش

امروزه کتاب و کتابخوانی و میزان گرایش به مطالعه، از شاخص‌های رشد و پیشرفت هر جامعه‌ای به شمار می‌آید و نقش والا وحساس مطالعه در تکامل فردی و اجتماعی مشهوداست. رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)پیرامون لزوم افزایش مطالعه کتاب وکتابخوانی، ضرورت توجه بیشتر به این مهم را نشان میدهد. در این راستا معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای دستیابی به اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و براساس سند راهبردی فرهنگی و دانشجویی درنظر دارد سلسله مسابقات سراسری کتابخوانی با عنوان"رویش"را در واحدها و مراکز آموزشی به اجرا درآورد. از این رو فرآیند برنامه‌ریزی و اجرا به شرح زیر اعلام میشود.

1-اهداف

- ارتقاءسطح معرفتی و بصیرتی دانشجویان

-تقویت نگرش فرهنگی و اجتماعی

- غنی سازی اوقات فراغت

- ارتقاء سرانه مطالعه کتاب‌های فرهنگی بین دانشجویان

۲- زمان ثبت نام

از تاریخ:۹۸/12/۱۷ تا ۹۹/2/۹

۳- زمان برگزاری

روز پنجشنبه مورخ ۹۹/2/1۸،مصادف با ایام ولادت حضرت امام حسن مجتبی(علیه السلام)

۴- نحوه ثبت نام

از طریق سایت واحد الکترونیکی به آدرسfarhangi.iauec.ac.ir  مراجعه و در لینک مشخص شده نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

۵- عناوین کتاب های مسابقه

دو عنوان کتاب برای معرفی و فراخوان به شرح زیراعلام می‌شود، هر یک از افراد شرکت کننده می‌تواند تنها در یک عنوان ثبت‌نام نماید.

کتابآرزوهای دست ساز،انتشارات راه‌یار(ماجرای شکل‌گیری یک شرکت دانش بنیان).

- کتاب دختر تبریز،انتشارات راه یار،(خاطرات خانم صدیقه صالحی).

۶-نحوه تهیه منابع آزمون

کلیه شرکتکنندگان در مسابقه لازم است به آدرس الکترونیکی درج شده در بند 6 این آئین نامه مراجعه کنند و از لینک های ذیل https://taaghche.com/book/69564 و https://taaghche.com/book/69563نسبت به تهیه نسخه الکترونیکی همراه با تخفیف ویژه مسابقه اقدام نمایند.

۷- طراحی سوالات و پاسخ نامه

سوالات بصورت چهار گزینه‌ای توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تدوین و آزمون بصورت مجازی توسط واحد الکترونیکی در تاریخ مقرر برگزار می گردد، در ضمن به منظور آشنایی و آمادگی بیشتر با نحوه برگزاری آزمون یک روز قبل از برگزاری آزمون، در تاریخ چهارشنبه ۹۹/2/۱۷ آزمون آزمایشی در آدرس واحد الکترونیکی برگزار می شود.

۸- جوائز

جوائز این مسابقه شامل موارد ذیل می‌باشد :

12-1-200سفر زیارتی فرهنگی به مقصد مشهد مقدس

12-2- صدها سفرگردشگری به اماکن تاریخی (اصفهان، تبریز، شیراز، اردبیل، یزد،شمال کشور و ...).

12-3- ده ها سکه طلا یا کارت هدیه، بن خرید کتاب ،تخفیف شهریه و استفاده رایگان از اماکن و مهمانسراهای دانشگاه به همراه خانواده

۹-اعلام اسامی برندگان مسابقه

همزمان با عید سعید فطر 1399 اعلام خواهد شد.

۱۰- سایر نکات

- هر داوطلب فقط در یک عنوان کتاب حق شرکت در مسابقه را دارد.

- آزمون تستی نمره منفی ندارد.

- پوستر برنامه به پیوست همین آئین نامه برای تبلیغات لازم ارسال می گردد.

واحدهابرای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 47351413 این معاونت و واحد التکرونیکی به شماره 42863404 تماس حاصل نمایند.