راه اندازی کارگاه تولید ماسک تنفسی در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۸ کد : ۶۸۴۰ اخبارها و رویدادها
راه اندازی کارگاه تولید ماسک تنفسی در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

مرکز تحقیقات نساجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در راستای مشارکت در تولید محصولات مرتبط با مقابله با ویروس کوید 19، از تاریخ     ۹۸/۰۱/۱۴    ضمن اعلام آمادگی، اقداماتی را آغاز نمود.

این مرکز تحقیقاتی با حمایت‌های  دکتر سعید قاضی مغربی «ریاست محترم واحد» و دکتر رامین محمدعلی طهرانی«معاون محترم پژوهش و فناوری واحد» و به پشتوانه اعضاء هیات علمی، کارشناسان و دانش‌آموختگان گروه نساجی، توانسته نسبت به تولید ماسک تنفسی، اقدام نماید.

در همین راستا دکتر رامین محمدعلی طهرانی«معاون محترم پژوهش و فناوری واحد» در گفتگو با روابط عمومی واحد گفت: به پیشنهاد مرکز تحقیقات نساجی، با امکانات موجود در دانشگاه، کارگاه تولید ماسک راه ­اندازی گردید.

طهرانی ادامه داد: با انتقال چرخ­ های خیاطی و ماشین ­آلات دوخت از کارگاه نساجی به فضای مناسبی در طبقه سوم ساختمان پژوهش و همچنین تامین پارچه مخصوص و سایر مواد اولیه و ملزومات تولید ماسک، فرایند تولید از اواخر فروردین ماه 1399 با حضور تعدادی از کارکنان خدوم واحد آغاز گردید.

وی بیان کرد: پارچه مورد استفاده برای تولید ماسک از نوع پارچه بی­بافت پنج­لایه SSMMS (اسپان ­باند/ ملت ­بلون) گرید پزشکی از جنس پلی­پروپیلن با گرماژ 25 گرم­برمترمربع می باشد.

معاون پژوهش و فناوری واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری  در پایان گفت: مرکز تحقیقات نساجی  این واحد دانشگاهی در حال طراحی و ساخت مکانیزم­ هایی است که فرایند تولید ماسک را تسریع نموده و کیفیت آن را نیز افزایش دهد.