کریمی در گفتگو با روابط عمومی واحد:

ارتقاء کیفیت مدرسه سما شهرری در راستای پرورش نیروهای خوب برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۲۱:۲۹ کد : ۶۸۵۹ اخبارها و رویدادها
ارتقاء کیفیت مدرسه سما شهرری در راستای پرورش  نیروهای خوب  برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران

مصاحبه روابط عمومی واحد با مهندس حسن کریمی، موسس و مسئول راه اندازی مدرسه سما شهرری وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری

لطفا بطور مختصر در خصوص معرفی مدرسه سما شهرری و در چه منطقه ای از شهر ستان ری واقع شده است؟  و در چه سالی تاسیس و راه اندازی شده است؟

مدرسه سما شهرری در سال 1397 با 96 دانش آموز کار خود را آغاز و در سال دوم با افزایش 200 درصدی توانست جایگاه خود را بین مدارس غیر انتفاعی تحکیم ببخشد  و حرفی برای گفتن داشته باشد به طوری که آموزگاران به نام منطقه در این مدرسه مشغول به فعالیت شدن. یکی از محاسن مدرسه سما شهرری علاوه بر فضای استاندار و امکانات فیزیکی مناسب داشتن معلمین مجرب می باشد که خدا را شاکریم  بطوری که امسال از ناحیه آموزگاران اصلی مشکل خاص نداشیم.

شرایط و نحوه ثبت نام

زمان ثبت نام از چه تاریخی شروع می شود و تا کی ادامه دارد؟ و چه مقاطعی را پذیرش می کنید؟

پیش ثبت نام طبق اعلام وزارت آموزش وپرورش از اول خرداد ماه آغاز شده تا زمانی که ظرفیت اعلام ازطرف  اداره نوسازی پر شود ادامه خواهد داشت. البته امسال نهایتا 50درصد ظرفیت سال قبل را می توانیم ثبت نام کنیم بیشتر از آن اجازه نداریم وخدا را شکر در این چندروز گذشته استقبال خوب بود است. البته ما بیشترین ظرفیت را در کلاس اول داریم در مقاطع میان پایه به صورت محدود ثبت نام خواهیم داشت(به غیر دانش آموزان سال قبل خود مان) پیش بینی ما باتوجه شرایط کنونی 100 نفر ثبت نام جدید به ظرفیت سال قبل اضافه شود برای ما کافی خواهد بود.

طریقه و نحوه ثبت نام به چه صورت است؟

طریقه ثبت نام هم از طریق وب سایت مدرسه وهم به صورت حضوری خواهد بود دانش آموزان سال قبل ما نیاز نیست مدارک وفرم پر کنند فقط یک برگه تسویه وجود دارد تا وضیعت سال قبل خود را مشخص نمایند.

مبلغ شهریه ؟ و طریقه پرداخت آن به چه صورت است؟

مبلغ شهریه هنوز اعلام نشده وپرداخت  شهریه به صورت علی الحساب می باشد که مصوبه شده800 هزار  تومان پیش پرداخت شود و مابقی بعداز ابلاغ شهریه از سوی اداره آموزش پرورش مشخص خواهد شد. البته در زمینه دریافت مابقی شهریه با اولیا محترم نهایت همکاری انجام می گردد.

در حال حاصر چه تعداد دانش آموز در حال تحصیل می باشند؟  به تفکیک مقطع بیان کنید:

در سال گذشته 280 نفر در حال تحصیل در پایه از پیش تا ششم ابتدایی در حال تحصیل بودن.

چه امکانات رفاهی و آموزشی برای دانش آموزان در حال تحصیل فراهم نموده اید؟

امسال الحمدالله همه امکانات تقریبا آماده هست مشکلات جزیی هست در تابستان بر طرف خواهد شد

امکاناتی شامل زمین چمن مصنوعی در چهار نقطه حیاط،  سالن ورزشی، میز پینک پنک، فوتبال دستی و..

نماز خانه، آزمایشگاه، کتابخانه و.. به مجموعه اضافه شده است و سال گذشته در فاز دوم تقریبا 800متربع به فضای آموزشی اضافه گردید.

در پایان اگر صحبتی هست بفرمائید.

با توجه شرایط فیزیکی مناسب امسال اولویت اصلی را روی ارتقاع کیفیت مدرسه خواهیم گذاشت تا انشاالله بتوانیم نیروهای خوبی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی پرورش دهیم تا به معنی واقعی ویژگی یک مدرسه خوب را داشته باشیم. ضمنا برای دانش آموزان  منشور اخلاقی تعریف شده که امیدواریم آن را به مرور پیاده کنیم.

هدف کلی ایجاد بستری مناسب جهت تربیت و کارآمدی نیروی انسانی متدین ومتخصص برای فردایی بهتر

شعار ما:مربیان صمیمی، متین، مدبر،‌ و قاطع، شاگردان مودب، محترم، فعال و شاداب، در محیطی منظم،‌ پرجنب و جوش، ولی آرام، و کم تنش

در پایان از همه همکاران عزیز که مارا تا اینجا یاری کردند تشکر وقدردانی می نمایم بهویژه ریاست محترم واحد جناب دکتر سعید قاضی مغربی که همیشه در هر زمانی این امکان را فراهم کرده است  که مسایل را مطرح کنیم ودستور رسیدگی می دادند جناب آقای دکتر سید محمد میرزاده حسینی «معاونت توسعه مدیریت و منابع واحد» جناب دکتر سیدعلی صدرواقفی «معاونت محترم عمرانی واحد» وهمکارانشان و  مسئولین  مالی و حسابداری و ذیحسابی و.. از تک تک شان تشکر وقدردانی می گردد.

انعکاس خبر در خبرگزاری آنا