پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به مناسبت عید سعید فطر

۰۴ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۶۸۶۱ اخبارها و رویدادها

دکتر سعید قاضی مغربی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد  متن پیام بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

“اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ خَیْرَ ما سَئَلَکَ مِنْهُ عِبادُکَ الصّالِحُونَ وَاَعُوذُ بکَ مِمَّا اسْتَعاذَ مِنْه ُعِبادُکَ الْمخلصون”

عید سعید فطر، روز تولد و شکفتن دوباره انسان است ، عید فطر روز بشارت و فراخوان گسترش رحمت الهی بر بندگان مومن ومسلمانی است که یک ماه همنشینی پر قدر و منزلت را در درگاه یگانه حق سپری کردند. ماهی که در آن به واسطه طاعات و عبادات و اعمال معنوی، مسلمانان و مومنان گام های محکم تری در قرب معبود برداشتند. سجده شکر بر سر آستان ربوبیت حق می سائیم که تطهیر جسم و جان، سرودن نغمه توحید و بندگی و آکندن دلها به عطر کلام الهی را در سایه عبادت، اکرام، اطعام و صیام در این ماه پربرکت بر ما فراهم و میسر گرداند.

اینجانب، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و استجابت دعاها، فرا رسیدن عید سعید فطر؛ عید بازگشت به فطرت زلال الهی را به پیشگاه با عظمت حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و همه مسلمین جهان به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، تبریک عرض نموده و از خداوند متعال دوام سلامتی ( رهائی از ویروس منحوس کرونا ) و همچنین عزت و کرامت همگان را مسالت می نمایم.

دکتر سعید قاضی مغربی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی