سخنرانی دکتر حسن عباسی با موضوع «گام دوم انقلاب ، انتقام سخت» در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۶ کد : ۶۸۷۸ اخبارها و رویدادها

استاد حسن عباسی صبح چهارشنبه  23بهمن ماه  ۹۸  در سلسله مباحث تبیین گفتمان انقلاب در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با بیان‌ اینکه انقلاب اسلامی خود را ملزم‌ به تبعیت از اسلام و قرآن می‌داند و بر این اساس تشکیل‌شده، اظهار کرد: روح کلی گام دوم انقلاب در افق 1414 روح معرفت توحیدی است و توحید از واژه‌های مورد تأکید مقام معظم رهبری در سخنرانی‌هایشان است.

وی با بیان اینکه جهان امروز عاری از توحید است، گفت: علوم انسانی غرب، غیرتوحیدی است و نمی‌تواند به انسان برای پیمودن راه حق کمک کند که البته این به معنای توحیدی بودن کامل دروس علوم انسانی در داخل دانشگاه‌های کشور نیست.

رئیس اندیشکده یقین با تصریح اینکه بنیان غرب و شرق برباد رفته و غیرتوحیدی است، بیان کرد: انقلاب اسلامی بر مبنای بنیان توحیدی است که تن به ذلت نمی‌دهد و همیشه در برابر دشمن خود ایستادگی‌ می‌کند.

دکتر حسن عباسی بزرگمردانی چون سردار رشید ارتش اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید حججی را تربیت یافته و محصول  این انقلاب توحیدی دانست و افزود: انسان تراز اسلام، اسطوره نیست، بلکه حقیقت است و در حقیقت، نزدیک بودن به حق را نشان می‌دهد. کسی مانند سردار شهید قاسم سلیمانی که ۴۱ سال پوتین از پایش در نیامد و کوه به کوه دنبال شهادت رفت، به گونه‌ای زندگی کرد که بعد از شهادت وی ابلیس بزرگ خوشحال شد. وی زندگی مخفی نداشت. یک مقام رسمی جمهوری اسلامی ایران بود که در یک سفر دیپلماسی نظامی، وارد عراق شد و همان جا توسط آمریکا به شهادت رسید.

این استاد دانشگاه به هزینه های هنگفت ارتش آمریکا در منطقه اشاره کرد و گفت: آمریکائی ها اذعان کردند که با وجود صرف هزینه 7 تریلیون دلاری در عراق، هیچگاه به اهداف خود نرسیدند و حتی زمانیکه رئیس جمهور کشورشان وارد عراق شد با ترس و وحشت وچراغ خاموش وارد فرودگاه بغداد شد و این در حالیست که شهید سلیمانی با هزینه های بسیار اندک به شخصیتی محبوب و بسیار دوست داشتنی در بین ملت های سوریه، لبنان، فلسطین، عراق و... تبدیل شد و همگان وی را فرمانده ای مقتدر، دوست داشتنی و محبوب می دانستند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه انسان تراز دهه اول قرن بیست و یکم کسانی مانند فوتبالیست‌ها، هنرپیشه‌ها و خواننده‌ها هستند که به آن‌ها سلبریتی می‌گویند، توضیح داد: اما انسان تراز اسلام و جمهوری اسلامی ایران، شخصی مانند قاسم سلیمانی است، که یک حقیقت است و پدیده اسطوره‌ای نیست. ابرانسانی که آمریکا بارها از آن شکست خورده است.

شایان ذکر است در پایان این مراسم که به همت کانون دانشجویی  صدرا  برگزار شد، دکتر حسن عباسی توسط  اعضای هیات رئیسه واحد مورد تجلیل قرار گرفت.