بیست و هشتمین رویداد استارتاپی حمل و نقلی شو واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۵ کد : ۶۸۷۹ اخبارها و رویدادها
بیست و هشتمین رویداد استارتاپی حمل و نقلی شو واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری

بیست و هشتمین رویداد استارتاپی حمل و نقلی شو همزمان با هجدهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک به همت دبیرخانه برنامه علمی شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل دانشگاه آزاد اسلامی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری و سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران مورخ ۶ الی ۸ اسفندماه ۱۳۹۸ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌گردد.

دکتر علی شهابی رئیس دبیرخانه برنامه علمی شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: در این رویداد آموزشی-تجربی، علاقه‌مندان به کسب و کار، صاحبان ایده، برنامه‌نویسان و طراحان؛ شبیه‌سازی فرآیند‌های آغاز یک کسب و کار را با کمک مربی‌ها و کارآفرین‌های با تجربه بصورت تیمی پیش می‌برند و آموزش می‌بینند تا با خودباوری و تقویت نقاط قوت خود چگونه در برابر سرمایه‌گذاران جلب نظر کنند.

جوایز نقدی و بسته‌های حمایتی این رویداد:
۱. ۹۰ میلیون ریال جایزه نقدی ویژه سه تیم برگزیده،
۲. امکان ورود تیم‌های برتر به دوره پیش شتابدهی شتابدهنده‌های تخصصی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،
۳. بسته‌های حمایتی ویژه تیم‌هایی که ادامه کار دهند و پس از فرآیند شتابدهی آماده انعقاد قرارداد شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمایید و با کد تخفیف iausr در این رویداد معتبر ملی ثبت‌نام کنید: