خانم دکتر دانیالی در گفتگو با ایرنا:

۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۱ کد : ۶۸۷۹ اخبارها و رویدادها
ساده زیستی وجه تمایز امام راحل با رهبران جهان

مهمترین ویژگی امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب ساده‌زیستی به شیوه اهل بیت (ع) که وجه تمایز ایشان با سایر رهبران جهان است و از طرفی نیز در کنار سایر سجایای اخلاقی باتوجه به موقعیت اجتماعی زندگی ایشان به عنوان الگویی برای همه مسئولان نظام بشمار می‌رود.

به گزارش ایرنا ، امام خمینی (ره) از نظر اموال دنیایی هیچ چیزی برای خود نخواسته و تمام عمرخود را صرف مردم کرد و هنگام رحلت تنها دارایی باقی مانده از ایشان کتاب‌هایش بود.
حضرت امام (ره) الگوی عالم عامل، وقت شناسی، مدیریت، شجاعت، خوش رفتاری، مردمداری، پارسایی و ساده زیستی بودند و  جمهوری اسلامی در دنیای امروز به اعتقاد بسیاری از صاحبنظران الگویی برای آزادی خواهان جهان و ملت های مظلوم دنیاست که این چنین حکومتی به دست رهبری با شاخصه‌های مدیریتی خاص تشکیل شده است.
 امام راحل الگو، اسوه ساده زیستی بود و همه جوانان ، نسل جدید باید با خصوصیات اخلاقی ایشان بیشتر آشنا شده و از این الگوی متعالی درس زندگی بیاموزند. این ویژگی‌های امام راحل موجب شد تا او را در بین رهبران دنیا متمایز کند.

ساده زیستی وجه تمایز امام راحل با رهبران جهان
رییس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد  اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، پیرامون وجه تمایز امام راحل باسایر رهبران جهان اظهار داشت: مهمترین تفاوت امام در مقایسه با سایر رهبران جهان وابسته به گروه ،جناح خاصی نبود و ساده زیست بودن، مردمی بودن ایشان باعث محبوبیت ایشان در جامعه شد که بایدمسئولان این موضوع را الگو قرار دهند.
تهمینه دانیالی خاطرنشان کرد: وقتی انسان دربالاترین درجه مسئولیت قرار گیرد به عنوان الگوی جامعه باید از تجملات وتشریفات پرهیز کرده و با مردم جامعه هم نوعی کند.
وی بیان کرد: صلابت وشجاعت علاوه برساده زیستی مهم ترین ویژگی امام راحل بود که با ایمان به خدا و دست خالی منجر به پیروزی انقلاب اسلامی ایران دربرابر رژیم شاهنشاهی شد.
عضو هیات علمی دانشگاه یادگار امام خمینی(ره) تاکید کرد:معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران چشم به خواسته های دنیایی نداشت و هرگز به دنبال تامین منافع شخصی برای خانواده نبوده اند ودرکنار مردم برای موفقیت انقلاب اسلامی تلاش می کردند.
دانیالی ایمان اصیل وعشق به آرمان ها را از مهم ترین اهداف امام خمینی(ره) دانست ، تصریح کرد: شخصیتی درعالم مرجعیت ورهبری نظیر ایشان وجود ندارد زیرا از تمام قید وبندهای دنیایی آزاد بود ودر جریان مبارزات انقلاب اسلامی ایران پیشتاز بود واین نشان ازجایگاه مردمی امام راحل در قلب ملت ایران دارد.
وی با اشاره ابعاد ساده زیستی امام خمینی(ره) عنوان کرد: اصل اساسی که در حکومت اسلامی مسئولان باید آن را الگو قرار دهند باید با افرادی عادی یکسان باشند و معمار کبیر انقلاب درقم نجف جماران ونوفل لوشاتو به ساده ترین شکل به زندگی می پرداخت.
 دانیالی ساده زیستی امام خمینی (ره) را نمونه بارز از گفتار و عمل صادقانه معرفی کرد و افزود:  امام خمینی(ره)  مسوولان را به ساده زیستی و زندگی مثل مردم توصیه می‌کرد در زندگی خودش نیز به این امر توجه ویژه داشت.
رییس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد یادگار امام خمینی (ره) شهرری یادآورشد: اساتید دانشگاه ها وظیفه دارند تا ابعاد مختلف شخصیت ایشان را درمراکز علمی کشور به نسل جوان جامعه تبیین و معرفی کند.

انعکاس خبر در خبرگزاری ایرنا