برگزاری مراسم افتتاح نمازخانه خواهران و کانون های فرهنگی و دانشجویی در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۸:۵۱ کد : ۶۸۹۶ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد: دکتر سعید قاضی مغربی  در مراسم افتتاح نمازخانه خواهران و کانون های فرهنگی و دانشجویی که عصر امروز در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار گردید ضمن تبریک سالروز ولادت باسعادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: حضرت فاطمه الگویی برای همه مادران و زنان در زمینه های مختلف زندگی، کار و ولایت مداری است. چنانچه خداوند در قرآن کریم و در شان ایشان سوره کوثر را نازل کرد و امروز شاهدیم که اولاد پاکشان همچون جواهری در دنیا میدرخشند.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری عنوان کرد: این واحد دانشگاهی با رویکرد فرهنگی خود و برگزاری مراسمات و همایش های مختلف همچون همایش زن در آینه انقلاب اسلامی که 30 بهمن ماه 1398 برگزار میشود درصد نشان دادن جایگاه زن در پایه گذاری جمهوری اسلامی ایران است.

در ادامه دکتر شهرام علم معاون فرهنگی و دانشجویی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با اشاره به سند راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی که برای افق 1404 ترسیم شده است گفت: این واحد دانشگاهی با رویکرد فرهنگی خود و تحولات بسیار و تشکیل جلسات منظم کارگروه آراستگی، حجاب و عفاف و جلسات شورای فرهنگی سعی دارد تا بیشترین خدمت را به دانشجو داشته باشد.

وی افزود: با ابتکار عمل بسیارکانون های فرهنگی و دانشجویی از سه کانون به بیش از ده کانون افزایش پیدا کرده است.

گفتنی است در پایان از خانواده های شهدای دانشجو دفاع مقدس و مدافع حرم این واحد دانشگاهی و بانوان نمونه فرهنگی و ورزشی تجلیل و تقدیر شد.

شایان ذکر است در این مراسم از کلیپ شهدای واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری توسط گروه سرود احسان رونمایی شد.

از جمله برنامه های متنوع این مراسم مدیحه سرایی در وصف خاندان عصمت و طهارت توسط اقای محمدی بود.

این مراسم که به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و دفتر روابط عمومی برگزار گردید.

انعکاس خبر در خبرگزاری فارس 1

انعکاس خبر در خبرگزاری فارس 2

انعکاس خبر در خبرگزاری آنا

انعکاس خبر در خبرگزاری ایسکانیوز