دکتر احمری نژاد از تصویب رشته جدید در  دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری خبر داد

۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۶ کد : ۶۹۲۲ اخبارها و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد:  دکتر امیر احمری نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری از تصویب رشته علوم ورزشی در مقطع کارشناسی پیوسته جهت نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ در این واحد دانشگاهی خبر داد.

دکتر احمری نژاد، با اشاره به اینکه سیاست های کلی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در زمینه تصویب رشته ها بر اساس چشم‌انداز و استراتژی پیش روی تدوین شده است بیان داشت: این واحد دانشگاهی دارای مرکز تحقیقات - پژوهشی و فرهنگی شامل  مرکز رشد، مرکز آموزش نیروی انسانی ، مرکز IT، کتابخانه دیجیتال و نمازخانه مرکزی و همچنین سوله های آموزشی، کارگاه ها و آزمایشگاه های مجهز بوده و بالغ بر  ۲۰۰۰۰ دانشجو  در  ۲۳۶ گرایش در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد  و دکتری در  هفت دانشکده مصوب ( علوم انسانی،  فنی مهندسی، علوم پایه، آموزش معلمان، هنر و معماری، مدیریت و حسابداری و  مهندسی برق و کامپیوتر) می باشد.

وی  با اشاره به امکانات و تجهیزات ورزشی این واحد دانشگاهی تصریح کرد: مجموعه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری  شامل دو سالن بزرگ و مجزا ( سالن امام علی (ع) و سالن  مدافع حرم ) می باشد که در روز پذیرای ۲۰۰۰ نفر در این مجموعه ها می باشد.

احمری نژاد ادامه داد: در این سالن ها علاوه بر تدریس دروس تخصصی و عملی و نظری تربیت بدنی فعالیت فوق برنامه ورزشی در تمامی رشته های ورزشی شامل همایش های ورزشی، جشنواره های ورزشی، مسابقات درون واحدی و استانی ، همایش کوه نوردی و پیاده روی نیز در جهت آموزش و آماده سازی تیم ها جهت اعزام به مسابقات استانی و کشوری برای دانشجویان ، کارکنان و اعضای هیات علمی فعال می باشد.

وی افزود: سالن امام علی(ع)  و شهدای مدافعان حرم دارای زمین فوتسال، زمین بسکتبال، زمین والیبال،زمین بدمینتون، سالن کشتی، سالن ژیمناستیک، سالن شطرنج، سالن بدنسازی و سونا است.

احمری نژاد گفت: به واسطه امکانات ورزشی تعدادی از دانشجویان این دانشگاه توانسته اند در رشته های مختلف ورزشی مدال های کشوری کسب کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری بیان کرد: علوم ورزشی یکی از شاخه های رشته علوم انسانی است که برای تقویت و تربیت جسم و روان انسان از علوم مختلف از جمله روانشناسی، جامعه شناسی، مدیریت و فیزیولوژی کمک می گیرد .

احمری نژاد تصریح کرد: هدف از این رشته آشنایی دانشجویان با جسم انسان در حد یک پزشک یار می باشد تا بتوانند به عنوان یک مربی حرفه ای در زمینه مسائل ورزشی با ورزشکاران یا دانش آموزان در ارتباط باشند.

وی عنوان کرد: رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی نقش موثری در رابطه با توانبخشی و بهسازی جسمی و روانی افراد جامعه دارد به همین دلیل از جایگاه مهمی برخوردار است و تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص در این رشته بسیار ضروری است.

دکتر احمری نژاد تاکید کرد: فارغ التحصیلان این رشته با بیکاری مواجه نخواهند شد و می توانند در وزارتخانه ها (در بخش تربیت بدنی) به عنوان مربی و مسئول ورزش و یا به عنوان مشاوره یک طراح در ساخت وسایل و لباس های ورزشی، به عنوان مربی در باشگاه های ورزشی آزاد و یا به عنوان کارشناس یا مربی بدنسازی در سازمان تربیت بدنی فعالیت داشته باشند.

این مقام مسئول در پایان ضمن تشکر از زحمات های صورت گرفته در راستای تصویب این رشته در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری گفت: کد این رشته در ثبت نام نیمسال جاری در سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی قرار خواهد گرفت.