اخبار و دانستنی های ضروری « کرونا ویروس جدید»

۰۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۱:۰۲ کد : ۶۹۲۸ اخبارها و رویدادها

۳۶ راهکار برای مقابله با کرونا

عزم واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با همکاری بسیج دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران جهت تحقق شعار «کرونا را شکست می دهیم» با ساخت محلول و ژل ضدعفونی کننده(16 اسفند98)

اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی: رؤسای مراکز استان و واحدهای دانشگاه نسبت به فعالیت کارکنان تا پایان سال به صورت شیفت‌بندی و دورکاری توجه ویژه داشته باشند(16 اسفند98)

آخرین اخبار نحوه تشکیل کلاس‌های جبرانی ناشی از تعطیلات اضطراری دانشگاه‌ها (ویژه استادان و دانشجویان) (14 اسفند 98)

گزارش تصویری از استقرار تیم هلال احمر جهت انجام تست کرونا در واحد یادگار امام (ره) شهرری

بخشنامه تشکیل ستاد آموزش غیرحضوری در استان ها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد/ شروع کلاس ها از ۱۷ اسفند

اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه از شیوع بیماری کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری

راه اندازی درگاه اینترنتی آموزش و ارتقاء سلامت (ویژه ویروس کرونا ۲۰۱۹) در دانشگاه آزاد اسلامی

قابل توجه دانشجویان گرامی : مصوبات شورای معاونین واحد در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و اهتمام به سلامت استادان، کارکنان و دانشجویان گرامی (شنبه 10 اسفند 98)

قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان گرامی : مصوبات شورای معاونین واحد در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و اهتمام به سلامت استادان، کارکنان و دانشجویان گرامی (شنبه 10 اسفند 98)

دکتر طهرانچی در شورای دانشگاه آزاد اسلامی: مراکز و کادر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در جهاد غلبه بر ویروس کرونا فعال است/ تقویم آموزشی دانشگاه‌ با توجه به میزان تعطیلی‌ها اصلاح می‌شود.

بخشنامه آگاه‌سازی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در محیط‌های آموزشی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد.

توصیه های کلی استاندارد سازمان بهداشت جهانی) WHO  ( برای عموم مردم به منظور کاهش در معرض قرار گرفتن با عوامل میکربی بیماری زا و جلوگیری از انتقال طیف وسیعی از بیماری ها به شرح زیر است که شامل بهداشت دست، تنفس و بهداشت مواد غذایی می باشد:
- مرتبا دست های خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید.
- هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
 -از تماس نزدیک با هر کسی که تب و سرفه دارد خودداری کنید.
 -اگر تب، سرفه و یا هرگونه مشکلی در تنفس دارید، سریعا به پزشک مراجعه کنید و سابقه  ·سفر قبلی خود را به پزشک اطلاع دهید.
 -هنگام بازدید از بازارهای زنده در مناطقی که در حال حاضر موارد ابتلا به کروناویروس گزارش شده است، از تماس مستقیم محافظت نشده با حیوانات زنده و سطوح در تماس با حیوانات خودداری کنید.
 -از مصرف محصولات حیوانی خام یا پخته نشده اجتناب کنید. گوشت خام، شیر یا اندامهای حیوانی خام باید با احتیاط نگهداری شوند تا از تماس آنها با غذاهای پخته شده و آلودگی غذا جلوگیری شود.

فیلم آموزشی : دستورالعمل مدیریتی بیمارستان در مقابله با ویروس Covid-۱۹

فیلم آموزشی: درباره ویروس کرونا بیشتر بدانیم...

فیلم آموزشی: چگونه از خود و دیگران در برابر ابتلا به عفونت کرونا ویروس محافظت کنیم

فیلم آموزشی: روش های انتقال کرونا ویرس