قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان گرامی: به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و اهتمام به سلامت استادان، کارکنان و دانشجویان گرامی و به موجب مصوبات شورای معاونین واحد، بدینوسیله به اطلاع می رساند:

۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۷:۳۷ کد : ۶۹۳۱ اخبارها و رویدادها اطلاعیه ها
  1. کلیه فعالیت‌های آموزشی (کلاسهای درس)، دانشجویی و پژوهشی واحد تا پایان هفته جاری (15 اسفند 98) تعطیل می‌باشد و زمانبندی کلاسهای جبرانی متعاقباً اعلام خواهد گردید.
  2. فعالیت و حضور کارکنان دانشگاه با حداقل تعداد ممکن، جهت پاسخگویی به مراجعین و انجام امور، بصورت شیفت بندی انجام می پذیرد.
  3. لیست پرسنل مورد نیاز برای حضور روزانه توسط معاونین حوزه مربوطه در روز قبل تهیه و به حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع اعلام خواهد شد. شایان ذکر است تنها پرسنلی که نام آنها در لیست روزانه ذکر شده است مجاز به حضور در واحد بوده و همکاران حفاظت فیزیکی از ورود سایر پرسنل ممانعت بعمل خواهند آورد.
  4. ساعت پایان کار اداری دانشگاه ساعت 13 بوده و کلیه کارکنان (به جز همکاران محترم حفاظت فیزیکی که بصورت شیفتی فعالیت می نمایند) موظف به ترک محل کار پس از ساعت تعیین شده می باشند.
  5. تمهیدات لازم جهت توزیع مایع ضدعفونی کننده در مبادی ورودی دانشگاه درنظر گرفته شده است و همکاران و مراجعه کنندگان در زمان ورود و خروج می بایست نسبت به ضدعفونی نمودن دستهای خود اقدام نمایند. بدیهی است کنترل استفاده از مواد ضد عفونی کننده بر عهده همکاران محترم انتظامات خواهد بود.
  6. ثبت ورود و خروج کارکنان صرفاً از طریق تشخیص چهره و فقط از طریق دستگاه های مستقر در درب اصلی و درب شرقی امکان پذیر بوده و بقیه دستگاه های نصب شده در ساختمان ها و دانشکده ها و همچنین سیستم ثبت اثر انگشت دستگاه های فوق الذکر غیر فعال می‌باشد.
  7.  به جهت حفظ سلامتی خود و دیگران، تمامی مراجعین اعم از پرسنل و دانشجویان می بایست در زمان ورود به دانشگاه ماسک و دستکش استفاده نمایند. همچنین در بدو ورود، لازم است به کلینیک سلامت (واقع در طبقه همکف ساختمان اداری مرکزی) مراجعه و پس از چکاپ اولیه توسط پزشک معتمد،  ضمن اخذ گواهی حضور در کلینیک؛ پک بهداشتی دریافت نمایند.
  8. استفاده از ماسک و دستکش یکبار مصرف در کلیه فضاهای دانشگاه الزامی می باشد.
  9. با توجه به اعلام شماره تماس حوزه های مختلف دانشگاه برروی وبسایت واحد جهت پاسخگویی به امورات مربوطه، لازم است همکاران گرامی نسبت به راهنمایی دقیق به دانشجویان عزیز اقدام نموده تا حتی المقدور دانشجویان گرامی  از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری نمایند.
  10. حضور همکاران از طریق حوزه های مربوطه اطلاع رسانی می شود و لازم است تمامی  مدیران اجرایی و کارکنان واحد در صورت عدم حضور در واحد، در دسترس باشند ( از مسافرت اجتناب کنند) ، و همچنین در صورت لزوم امور موظفی را بصورت دورکاری انجام دهند.
  11.  با امعان نظر به ابلاغ بخشنامه آگاه‌سازی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در محیط‌های آموزشی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی توسط ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی، حضور پرسنل محترم امور عمومی با رعایت اصول بهداشتی و در جهت اجرای بخشنامه مذکور الزامی است.
  12. پارکینگ دانشجویی، بوفه، سلف سرویس، سالن های تربیت بدنی، آزمایشگاه ها و کارگاه ها و آزمایشگاه های تحقیقاتی در ایام مذکور تعطیل می باشند.
  13.  استفاده از سجاده، چادر نماز و مهر نماز شخصی در نمازخانه دانشگاه الزامی است.

شماره تلفن حوزه های مختلف

شماره تماس حوزه معاونت آموزشی :

دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی:02155229250

اداره کل آموزش: 02155229328

دفتر هیات علمی: 02155229325

اداره دانش آموختگان:02155229242

امتحانات کل و دانشکده ها: 02155229248

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر: 02155229390

دانشکده فنی و مهندسی و علوم پایه :  02155229255

دانشکده مدیریت و حسابداری: 02155229322

دانشکده هنر و معماری: 02155229362

دانشکده علوم انسانی:  02155229263