دکتر امیر احمری نژاد بعنوان رئیس بسیج اساتید استان تهران منصوب شد

۰۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۱ کد : ۶۹۴۳ اخبارها و رویدادها
دکتر امیر احمری نژاد بعنوان رئیس بسیج اساتید استان  تهران منصوب شد

دکتر  امیر احمری نژاد "عضو هیات علمی و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری" به عنوان رئیس بسیج اساتید استان تهران و خانم دکتر معصومه ذبیحی "عضو هیات علمی واحد" به عنوان رئیس بسیج اساتید واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی واحد؛ مراسم معارفه رئیس بسیج اساتید استان تهران صبح امروز با حضور دکتر مجتبی زارعی رئیس بسیج اساتید کشور، دکتر محمد رضا جلیلی رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، دکتر محمود هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری و جمعی از مسوولان در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

دکتر قاضی مغربی: عزم ما باید قدرشناسی از رشادت های شهداء باشد

دکتر سعید قاضی مغربی ضمن تبریک دهه کرامت و گرامیداشت هفته قوه قضائیه و یاد و خاطره شهید بهشتی و یارانش گفت: همجواری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری با حرم مطهر و نورانی بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران و گلزار شهدای انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و مدافع حرم عزم ما را در قدرشناسی از این شهدای والا مقام افزایش داده است.

وی عنوان کرد: واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری با تقدیم 6 شهید دانشجو در زمان جنگ تحمیلی و 6 شهید مدافع رتبه نخست را در میان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

دکتر امیر احمری نژاد رئیس بسیج اساتید استان تهران ضمن تبریک دهه کرامت گفت: ایران در عرصه های مختلف مدیون تفکر بسیجی است و اساتید و دانشمندان بسیجی و متعهد همواره خدمات ارزشمندی در حوزه های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، اجتماعی و ... ارائه داده اند.

دکتر احمری نژاد تحقق دستورات و رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، بسط تفکر بسیجی در استادان، دفاع از دستاوردها و ارزش های انقلاب، ارتقاء وحدت حوزه و دانشگاه و مشارکت در تحقیقات منطقه ای با کمک سایر نهادها را از جمله وظایف سازمان بسیج اساتید بیان کرد.

رئیس بسیج اساتید استان تهران تصریح کرد: برای رسیدن به تمدن اسلامی و مسئله محور، ایجاد نهضت علم نافع و حاکم کردن روحیه جهادی و انقلابی باید تحولات گسترده ای با ایجاد گروه های مسئله محور در درون سازمان به وجود آورد.

در ادامه این مراسم حکم دکتر امیر احمری نژاد بعنوان رئیس بسیج اساتید استان  تهران که به امضا سردار حسن حسن زاده «فرمانده سپاه سیدالشهدا استان تهران» رسیده بود قرائت و دکتر معصومه ذبیحی بعنوان رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری منصوب گردید.

شایان ذکر است در پایان این مراسم مسوولان با حضور در مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهداء  اداء  احترام کردند.