رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی(ره) شهرری مطرح کرد؛

بازسازی کامل ۱۰ دستگاه واگن قطار برای شرکت حمل و نقل ریلی رجا تا ۲۰ دی ۹۹

۱۶ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۷ کد : ۶۹۵۵ اخبارها و رویدادها
بازسازی کامل ۱۰ دستگاه واگن قطار برای شرکت حمل و نقل ریلی رجا تا ۲۰ دی ۹۹

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی(ره) شهرری از تسویه حساب کامل قرارداد بازسازی یک دستگاه واگن قطار آلمان غربی خبر داد و گفت: «۱۰ دستگاه واگن قطار دیگر برای شرکت حمل و نقل ریلی رجا تا ۲۰ دی ۹۹ بازسازی می‌شود.»

دکتر سعید قاضی مغربی در گفتگو با روابط عمومی واحد  با بیان اینکه ۱۰ دستگاه واگن قطار برای شرکت حمل و نقل ریلی رجا تا ۲۰ دی امسال بازسازی می‌شود، اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری در آخرین روزهای اسفند سال ۱۳۹۷ قرارداد بازسازی کامل یک دستگاه واگن قطار آلمان غربی را با شرکت حمل و نقل ریلی رجا منعقد کرد که این واگن آذر سال ۹۸ به شرکت رجا تحویل و قرارداد آن خرداد امسال تسویه شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری اضافه کرد: «۵۰ درصد از مبلغ این قرارداد به حساب این واحد دانشگاهی واریز و تسویه‌حساب بیمه‌ای انجام شد؛ ۱۵ مهر امسال نیز با پایان حسن انجام کار قرارداد دانشگاه می‌تواند مبلغ حسن انجام کار را دریافت کند.»

قاضی مغربی با اشاره به انعقاد قرارداد بازسازی ۱۰ دستگاه واگن قطار با شرکت حمل و نقل ریلی رجا در ۲۰ دی ۱۳۹۸ متذکر شد: «با وجود مشکلات تأمین جنس، تولید کار، شیوع ویروس کرونا و اینکه آغاز این بازسازی حدود ۲ تا ۳ ماه به تعویق افتاد، چهار دستگاه واگن در حال بازسازی کامل است و سایر واگن‌ها مطابق برنامه زمانبندی در ماه‌های آینده تحویل گرفته می‌شوند.»

وی عنوان کرد: «با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا ۲۰ دی امسال فرآیند بازسازی کامل ۱۰ دستگاه واگن به پایان  رسیده و کار تحویل داده خواهد شد.»

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: «امیدوارم این قرارداد مقدمه ای برای کارهای بعدی باشد و هدف نشان دادن توانمندی ها و پتانسیل های اساتید بزرگوار در دانشگاه آزاد اسلامی می باشد و اینکه هریک از استادان با توجه به توانمندی های خود و نیاز جامعه وارد پروژه های صنعتی و بزرگ شوند.»